Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έτσι θα έρθει το τέλος του Ανέστη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ανέστης, οδηγείται ολοταχώς προς τον θάνατο. Καιρό τώρα οι γιατροί του είχαν εφιστήσει την προσοχή ζητώντας του να κόψει το ποτό. Μάταια όμως. Ο Ανέστης έκανε το ακριβώς αντίθετο με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο με κύρωση του ήπατος. Οι μεγάλες ανατροπές και οι εξελίξεις τρέχουν με χίλια, και εμείς σας έχουμε ένα ακόμα μεγάλο νέο λίγο πριν κυκλοφορήσει, σχετικά με το τέλος του Ανέστη τη φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον Ανέστη Δρακουλάκο που υποδύεται με επιτυχία ο Μανώλης Κλωνάρης.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έτσι θα έρθει το τέλος του Ανέστη

Οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτή την φορά δεν πρόκειται να γλιτώσει. Το τέλος του Ανέστη πλησιάζει καθώς θα πεθάνει πληρώνοντας το τίμημα των πράξεων του.

Με έκπληξη αλλά και πόνο ψυχής η Αναστασία ακούει το κακό μαντάτο για τον Ανέστη. Ο τελευταίος δούλευε επί χρόνια στα κτήματα των Βρεττάκων και η Αναστασία τον πρόσεχε σαν παιδί της. Παρά το γεγονός ότι δεν συμφωνούσε με τη στάση του σε πολλά θέματα εντούτοις τον αγαπούσε και δεν ήθελε το κακό του. Αυτή τη φορά θα κληθεί να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.