Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έσκασε νέο spoiler για το SURVIVOR GREECE 2022: Ασυλία και ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα – Τα τελευταία ΝΕΑ για τις συντάξεις

Έσκασε νέο spoiler για το SURVIVOR GREECE 2022: Ασυλία και ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα – Τα τελευταία ΝΕΑ για τις συντάξεις

NEWS: Γεμάτο ανατροπές θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor, όπως είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης φαίνεται πως λύνουν τις διάφορες τους, έρχονται πάλι κοντά και ανταλλάσσουν ένα φιλί στο συμβούλιο του νησιού.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες πως παραβιάστηκε ένας κανόνας και για αυτό κάποιοι από τους παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με μια ποινή.

Πριν όμως βρεθούν στο συμβούλιο Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα spoilers, που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, νικήτρια ομάδα θα είναι η Κόκκινη και έτσι οι Μπλε θα πρέπει να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους.

Θυμίζουμε πως την πρώτη ασυλία κέρδισαν οι Μαχητές και ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από την ομάδα των Διασήμων.

Έσκασε νέο spoiler για το SURVIVOR GREECE 2022: Ασυλία και ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα – Τα τελευταία ΝΕΑ για τις συντάξεις – Πότε θα καταβληθούν

Αυτές είναι οι τελικές ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων των συντάξεων Φεβρουαρίου 2022.

Το  ΙΚΑ(ika.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2022 την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9), και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

Το ίδιο ισχύει για τράπεζες και ΟΤΕ.

Η καταβολή των συντάξεων των ΟΑΕΕ(oaee.gr), ΟΓΑ(oga.gr) & ΕΤΑΑ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στους δικαιούχους την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

Τέλος, για  ΝΑΤ(nat.gr),  Δημόσιο, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ & ΔΕΗ η καταβολή των συντάξεων αναμένεται στις 28/01.

Σημειώνεται ότι οι επικουρικές συντάξεις μηνός Φεβρουαρίου 2022 θα πληρωθούν τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

Υπενθυμίζεται ότι για το επίδομα των 250 ευρώ, το οποίο δεν έλαβαν αρκετοί χαμηλοσυνταξιούχοι, η διορία για την υποβολή ενστάσεων είναι μέχρι τις 20/01, με αποστολή e-mail στο [email protected]

Σε αυτό θα πρέπει αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ του χαμηλοσυνταξιούχου, προκειμένου να εξεταστεί η ένσταση.

Αποχώρηση spoiler SURVIVOR GREECE 2022 – ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ 18/1

Τα δυο ΝΕΑ πακέτα για αναδρομικά στις συντάξεις ΙΚΑ, Δημοσίου, ΝΑΤ, ΟΓΑ, ΔΕΚΟ αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος» -ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι τυχεροί συνταξιούχοι! Οι συντάξεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ και οι κερδισμένοι!!!

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.