Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα παντρεύεται με το ζόρι τον Ιάσονα

Όσο οι μέρες περνούν, ο Ιάσονας συνειδητοποιεί πως είναι πολύ ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ο Μάρκος έχει συλληφθεί για τη δολοφονία που διέπραξε στην Αθήνα, με αποτέλεσμα η αγαπημένη του να μένει μόνη στα κτήματα των Δερμετζίδων.

Κανείς δε την θέλει. Ο Στρατής και η Γεωργία κάνουν τα πάντα, για να τη διώξουν από κοντά τους. Η Μαργέτα της δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια, γεγονός που εκνευρίζει το υπόλοιπο προσωπικό… Ο εφιάλτης της Αλεξάνδρας έχει ξεκινήσει.

Στόχος της αρχόντισσας είναι να παντρέψει τον γιο της με την όμορφη Αλεξάνδρα και να φέρουν στον κόσμο απογόνους. Μόνο έτσι η περιουσία της δε θα περάσει στα χέρια της ανιψιάς της, της Ελπίδας…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ένας γάμος με το ζόρι

Ο καημένος ο Μάρκος μπαίνει στη φυλακή και η Αλεξάνδρα καταρρέει. Μάλιστα, ο καλός της καταδικάζεται σε θάνατο εξαιτίας της πράξης του.. Η Αλεξάνδρα, τότε, ζητάει από την Μαργέτα να μεσολαβήσει για να τον σώσει.

Έρωτας φυγάς: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του Open – Ποιοι ηθοποιοί τους υποδύονται

Εκείνη της απαντά πως για να πέσει ο αγαπημένος της στα “μαλακά”, θα πρέπει να παντρευτεί τον γιο της, τον Ιάσονα! Όσο κι αν η Αλεξάνδρα αρνείται να το κάνει, στη συνέχεια λέει το μεγάλο ναι και παντρεύεται τον άντρα που δεν αγαπά, με σκοπό να σώσει τον μεγάλο της έρωτα.

Έτσι, το αρχοντικό των Δερμετζίδων γιορτάζει έναν γάμο που οι περισσότεροι δε θέλουν. Η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας γίνονται ένα, με τον πόνο της νεαρής ηρωίδας να μεγαλώνει, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.. Τι θα συμβεί όταν το μάθει ο Μάρκος;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

The post Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα παντρεύεται με το ζόρι τον Ιάσονα first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.