Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (6/10): Ο Μάρκος προσπαθεί να αποδράσει από τη φυλακή

Τα spoiler για τα νέα επεισόδια της νέας καθημερινής σειράς του Open, «Έρωτας Φυγάς» διαδέχονται το ένα το άλλο ενώ οι εξελίξεις που έρχονται στο αποψινό (6/10) επεισόδιο, είναι άκρως καταιγιστικές.

Τι θα δούμε σήμερα (6/10) στον Έρωτα Φυγά

Αγνοώντας τα σχέδια της Μαργέτας, ο Ιάσονας καθησυχάζει την Αλεξάνδρα. «Σου υπόσχομαι πως ο Μάρκος δεν θα εκτελεστεί. Άκουσέ με. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σώσω τον αδελφό σου», της υπόσχεται. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ελπίδα αποφασίζει να βλάψει την Αλεξάνδρα, ενώ ο Μάρκος σχεδιάζει να αποδράσει από τη φυλακή. Δεν είναι όμως ο μόνος που θέλει να ξεφύγει από τα δεσμά του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Μιχάλης, μοναδικός σύμμαχος της Αλεξάνδρας, τη βοηθάει να φύγει από το αρχοντικό. Η Αλεξάνδρα καταφέρνει να φτάσει στην Αθήνα, αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Έρωτας φυγάς, σήμερα στις 17:45 | Trailer | OPEN TV

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο Μάρκος στο νοσοκομείο

Η Αλεξάνδρα έχει πάει στις φυλακές, για να δει τον Μάρκο. Ο Ιάσονας τη σταματάει και τη γεμίζει απειλές σε περίπτωση που φύγει ξανά, χωρίς την άδειά του. «Αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Είσαι γυναίκα μου και θα κάνεις ό,τι σου λέω εγώ. Δεν μπορείς να διασύρεις εμένα και την οικογένειά μου».

Παράλληλα, η Μαργέτα προσπαθεί να καταλάβει μέσα από τις μπερδεμένες πληροφορίες που της δίνει η Αθηνά ποιος αγόρασε το εισιτήριο της Αλεξάνδρας για την Αθήνα, ενώ ο Μάρκος βρίσκεται στο νοσοκομείο υπό επιτήρηση. Λίγο πριν επιστρέψει στο κελί του, καταφέρνει να αποδράσει από το παράθυρο του μπάνιου.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

The post Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (6/10): Ο Μάρκος προσπαθεί να αποδράσει από τη φυλακή first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.