Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έρωτας Φυγάς: Από την Γη της Ελιάς, στη νέα σειρά του OPEN

Μία αγαπημένη μας ηθοποιός αποχαιρέτησε την Γη της Ελιάς, για να κάνει ένα σημαντικό guest στη νέα σειρά του OPEN, με τίτλο “Έρωτας Φυγάς”. Μία ιστορία εποχής ζωντανεύει στην μικρή οθόνη, μεταφέροντας τους τηλεθεατές πίσω στη δεκαετία του ΄50.

Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και την προοπτική λάθος σχέσεων.

Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής, Ιάσωνας Δεμερτζής ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος…

Το καστ και οι νέες προσθήκες

Το καστ είναι μοναδικό! Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι ο Σταύρος Σβήγκος και η Ντάνη Γιαννακοπούλου, ενώ τους άρχοντες του τόπου θα υποδυθούν η Πέμη Ζούνη και ο Αντώνης Καρυστινός.

Σύμφωνα με το TV24, η Μαρία Φιλίππου, την οποία είδαμε πρόσφατα ως Μέλπω στην γη της ελιάς, μπαίνει στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”, με έναν ρόλο – κλειδί για ένα επεισόδιο.

Όπως δήλωσε και η ίδια σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου: «Θα εμφανιστώ στη νέα σειρά του OPEN, αλλά σε μόνο ένα επεισόδιο».

Αναμένουμε να δούμε τον ρόλο της Μαρίας Φίλιππου στον Έρωτα Φυγά, καθώς και το πόσο αυτός θα επηρεάσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

The post Έρωτας Φυγάς: Από την Γη της Ελιάς, στη νέα σειρά του OPEN first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.