Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έρωτας με Διαφορά: Ένταση ανάμεσα σε Ζέτα & Κωστή για τα παιδιά


Εντάσεις, από τα πρώτα επεισόδια, θα δημιουργηθούν στο πολυαγαπημένο αυτό ζευγάρι του STAR. Μπορεί ο έρωτάς τους να ήρθε ξαφνικά, ήταν, όμως, σίγουρα κεραυνοβόλος. Η Ζέτα και ο Κωστής νιώθουν πολύ ερωτευμένοι και προσπαθούν να ξεπεράσουν μαζί θέματα που δημιουργούνται με τα παιδιά της πρωταγωνίστριας, αλλά και με τις παρέες του Κωστή, στη σειρά Έρωτας με Διαφορά.

Οι σχέσεις των χαρακτήρων μπλέκονται μεταξύ τους, ενώ δημιουργούνται κι άλλες γύρω από το κεντρικό ζευγάρι, προσφέροντας άφθονο γέλιο, αλλά και συγκίνηση στους τηλεθεατές. Οι συγκρούσεις, βέβαια, είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός σε μία καινούργια σχέση. Τί είναι αυτό που θα ταράξει τις ισορροπίες που προσπαθούν να χτίσουν η Ζέτα και ο Κωστής;

Έρωτας με Διαφορά: Ο Κωστής δημιουργεί προβλήματα στην Ζέτα και τα παιδιά
Στα επόμενα επεισόδια Έρωτας με Διαφορά, η Ζέτα θα προσπαθήσει πολύ, ώστε ο Κωστής να γίνει μέλος της οικογένειας και φίλος με τα παιδιά. Έτσι, οι επισκέψεις του πρωταγωνιστή στο σπίτι της Ζέτας θα αυξηθούν. Αντίστοιχα, θα αυξηθεί και ο χρόνος που θα περάσει με τα παιδιά. Οι μικροί ήρωες της ιστορίας θα αρχίσουν να βλέπουν με άλλο μάτι με τη νέα σχέση της μητέρας τους και η κατάσταση θα βελτιωθεί αρκετά.

Η Ζέτα θα διστάσει αρκετά στην αρχή, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, ο Κωστής, όμως θα δεχτεί με μεγάλη χαρά να συνυπάρξει μαζί τους. Στο αντίθετο στρατόπεδο θα βρεθεί η πεθερά της Ζέτας, η οποία θα προσπαθήσει να αποτρέψει με κάθε τρόπο αυτή τη νέα σχέση. Τα παιδιά και, ειδικά ο μικρός, θα δεθούν σταδιακά με ον Κωστή και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Βέβαια, ένα περιστατικό με την Πηνελόπη, θα φέρει σε δύσκολη θέση την οικογένεια. Η μικρή θα δεχτεί μια περίεργη συμπεριφορά στο σχολείο από έναν συμμαθητή της, γεγονός που θα την προβληματίσει. Σε αυτό, θα ζητήσει να επέμβει ο Κωστής, χωρίς την άδεια της Ζέτας. Όταν μάθει πως η Πηνελόπη περνάει δύσκολα στο σχολείο, θα θελήσει να την υπερασπιστεί.

Η κίνησή του αυτή θα εξοργίσει την Ζέτα, η οποία του είχε ζητήσει να μην επεμβαίνει σε τόσο σημαντικά θέματα. Οι εντάσεις δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν. Ο Κωστής θα επιμείνει αρκετά σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, με αποτέλεσμα η Ζέτα να ξεσπάσει, στη σειρά Έρωτας με Διαφορά.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.