Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Έρωτας με Διαφορά: Ένας άγριος καυγάς ξεσπά & μία φιλία γεννιέται


Ο Έρωτας με Διαφορά επιστρέφει απόψε (25/2) με νέο επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και συγκρούσεις. Ένας έντονος καυγάς ξεσπά ανάμεσα στον Κωστή και τον Άρη, ενώ μία απρόσμενη φιλία δημιουργείται.

Το γεγονός που εξόργισε τον Κωστή
Η Ζέτα έχει μια παράξενη εμπειρία στο πάρτι γενεθλίων, καθώς την περνούν για τη μητέρα του Κωστή. Ο Άρης βγάζει λόγο για τον αδικοχαμένο φίλο τους τον Χρόνη, τον αδερφό της Βάνας, που γιορτάζει. Έχοντας μεθύσει, προσβάλλει τη Ζέτα, βρίζει τον Κωστή και τελικά τσακώνεται μαζί του. Ο Κωστής φεύγει απ’ το πάρτι μαζί με τη Ζέτα.

Έτσι, στο νέο επεισόδιο απόψε (25/2) Έρωτας με Διαφορά, Ο Άρης, από αντίδραση, προτείνει στη Στέλλα να μείνει στο δωμάτιο τού Κωστή και εκείνη το δέχεται με χαρά. Στη δουλειά, η Μπέτυ φλερτάρει με τον Άρη, αλλά ταυτόχρονα τον πρεσάρει.

Ένα παράξενο γεγονός που οδηγεί σε μία απρόσμενη φιλία
Η Μάρω ανοίγει το πακέτο με τον διακοσμητικό νάνο, που είχε παραγγείλει και τον βρίσκει σπασμένο. Αγνοώντας ότι ο Κωστής τον έσπασε κατά λάθος, επισκέπτεται την Ιουλία, που τους προμηθεύει από το διαδίκτυο. Εκείνη ζει με τον τεμπέλη γιο της τον Τάκη και ενώ είναι αποφασισμένη να της τα ψάλλει, καταλήγουν να γίνουν φίλες.

Η Ελβίρα πηγαίνει στο μπαρ για να ζητήσει από τον Κωστή να αφήσει ήσυχη την αδερφή της, χωρίς να ξέρει την εμμονή που έχει πάθει ο Χρήστος μαζί της…

Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο που θα δούμε στις 21:00 στο Star κάνει guest εμφάνιση η Μαρία Αλιφέρη.

Το τρέιλερ για το αποψινό νέο επεισόδιο (25/2) Έρωτας με Διαφορά
Πώς θα εξελιχθεί ο καυγάς ανάμεσα στον Κωστή και τον Άρη; Πώς θα επηρεάσει αυτός ο τσακωμός την Ζέτα; Αναμένουμε με αγωνία!


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...