Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έρχονται νέα μέτρα – Ποιοι είναι οι καινούριοι περιορισμοί

7
Απαγόρευση κυκλοφορίας : Τι γράφουμε στο SMS για την μετακίνησή μας

Περιορισμό στον αριθμό και το χρόνο των μετακινήσεων, περιλαμβάνει η αυστηροποίηση των μέτρων που έρχεται μέσα στα επόμενα 24ωρα, δήλωσε σήμερα μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας υποστήριξε, ότι η αυστηροποίηση των μέτρων που έρχεται, είναι για τους ασυνεπείς. Ερωτηθείς για το αν εξετάζεται το κλείσιμο των διοδίων ενόψει Πάσχα, επανέλαβε ότι θα γίνει ό,τι χρειαστεί, για να μην υπάρξει καταστρατήγηση των περιορισμών των μετακινήσεων.

Ο κ. Πέτσας επιβεβαίωσε, ότι εξετάζεται 8μηνη παράταση της προστασίας πρώτης κατοικίας, πάντα σε συνεννόηση με τους ευρωπαίους εταίρους.

Αναφορικά με τη φορολογία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε, ότι η πολιτική των φοροελαφρύνσεων και εισφοροελαφρύνσεων θα συνεχιστεί, μόλις ξεπεραστεί η κρίση. «Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες την υγειονομική κρίση, να στηρίξουμε την οικονομία όσο διαρκεί η κρίση, για να ξεφύγουμε μετά γρήγορα από αυτή την κατάσταση» ανέφερε.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More