Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Έρχεται νέο ριάλιτι για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Πολλά και διαφορετικά ριάλιτι ετοιμάζονται για την νέα τηλεοπτική σεζόν, που αναμένεται ενδιαφέρουσα. Όλα τα μεγάλα κανάλια ποντάρουν αρκετά για την τηλεθέαση, στα reality που ανεβάζουν. Αλλά πάνω κάτω σχεδόν όλα ξέρουμε τι να περιμένουμε, παρά τις όποιες αλλαγές κάνουν οι παραγωγές.

Τώρα όμως έρχεται ένα εντελώς διαφορετικό από την κατηγορία auction shows (σόου δημοπρασίας), σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life.

Στο νέο ριάλιτι – τηλεπαιχνίδι θα λαμβάνουν μέρος παίκτες που επιθυμούν να πουλήσουν κάποιο έπιπλο αντίκα ή κάποιο κειμήλιο.  Να βρίσκεται νόμιμα στην κατοχή τους, και θεωρούν ότι μπορεί να πιάσει καλά χρήματα.

Στην εκπομπή μετέχουν ειδικοί που αποτιμούν κάθε αντικείμενο και συμβουλεύουν τους παίκτες πώς να το «πουλήσουν». Στη συνέχεια αρχίζει η δημοπρασία όπου επαγγελματίες αγοραστές «χτυπούν» με αλλεπάλληλες προσφορές μέχρι να το κατοχυρώσουν.

Το εν λόγω πρόγραμμα βρίσκεται ήδη σε διαδικασία προετοιμασίας από την πλευρά του Star, με στόχο να ενταχθεί στο πρόγραμμά του τη νέα σεζόν.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιο φορμάτ έχει εξασφαλίσει το Star. Ανάλογα ριάλιτι με δημοπρασίες μεταδίδονται εδώ και χρόνια με επιτυχία στη Γερμανία (Cash of the trush), ενώ μια παραλλαγή του ριάλιτι μεταδίδει φέτος το BBC (The bidding room).

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...