Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έξαψη: Μία Μεγάλη Απώλεια Φέρνει Σε Απόγνωση Την Κλαίρη

Δύσκολες ώρες έρχονται για την κεντρική πρωταγωνίστρια.

Ενώ η Κλαίρη παλεύει καθημερινά να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή, η εγκυμοσύνη της, αλλά και το παιδί της, η Αγάπη, της φέρνουν την μεγαλύτερη δυστυχία, στη σειρά Έξαψη.

Παρόλο που στην αρχή έκανε σκέψεις να μη το κρατήσει, η Κλαίρη αποφάσισε την τελευταία στιγμή να το φέρει στη ζωή.

Στο πλευρό της θα βρεθεί ο Αλέξανδρος, ο οποίος θα χαρεί ιδιαίτερα με αυτό το γεγονός. Παρά τα προβλήματα στην σχέση τους, το παιδί αυτό θα φέρει μεγάλη χαρά στο ζευγάρι, ενώ μαζί με την Αγάπη, η Κλαίρη θα χτίσει την οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν, στην Έξαψη. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα της επιφυλάσσει άλλα σχέδια.

Μία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Κλαίρης, θα σταθεί η αφορμή για να χάσει το παιδί που πάντα επιθυμούσε να γεννήσει. Το παιδί, καρπός ενός μεγάλου έρωτα. Με την είδηση αυτή, η πρωταγωνίστρια θα καταρρεύσει. Ο Αλέξανδρος θα σταθεί κοντά της, συγκλονισμένος και ανήμπορος να αντιδράσει. Θα την παρηγορήσει όσο και όπως μπορεί.

Όταν η Κλαίρη καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της, στη σειρά Έξαψη, στο επίκεντρο θα βρεθεί το άλλο της παιδί, η Αγάπη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TiVi, μία γυναίκα θα επισκεφτεί απρόσμενα το παντοπωλείο, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση. Η γυναίκα αυτή είναι η μητέρα της Αγάπης, η οποία έχει πληροφορηθεί πως το παιδί της βρέθηκε από το μοναστήρι, στην Αθήνα.

Ένα παιχνίδι διεκδίκησης θα ξεκινήσει ανάμεσα σε αυτές τις δύο γυναίκες, το οποίο θα εξαντλήσει ψυχολογικά την Κλαίρη. Έχοντας χάσει το μωρό της, δίνει σκληρό αγώνα για να μη χάσει το αμέσως επόμενο πολυτιμότερο πράγμα που έχει στον κόσμο. Την Αγάπη.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.