Ένα ακόμα μυστήριο από το παρελθόν!

0 28

Όπως θα δούμε, μετά από πολλή ταλαιπωρία, ο Αλεξ θα αποφυλακιστεί, καθώς η αστυνόμος Τατιάνα, μετά από έρευνα, καταλαβαίνει ότι είναι αθώος. Ετσι ο Αλεξ με την Αννα είναι και πάλι μαζί και αρχίζουν από την αρχή τη ζωή τους. Ωστόσο, ένα μυστικό θα σκορπίσει σκιές στη σχέση τους…

Ομως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Αλεξ από την πρώτη στιγμή που γνώρισε την Αννα της είχε πει: «Πολλά δεν ξέρεις ακόμα για μένα». Ωστόσο, τα γεγονότα τούς βρήκαν απροετοίμαστους και το ζευγάρι κυνηγημένο είχε άλλα θέματα να συζητήσει και να λύσει. Οταν λοιπόν η Αννα φεύγει για λίγο από τα Μετέωρα και από το πλευρό του Αλεξ, βλέπουμε να γίνεται ένας καβγάς ανάμεσα στην Ολγα και τον Αλεξ με αφορμή ένα μυστικό, που κατά την Ολγα θα έπρεπε να είχε εκμυστηρευτεί στην Αννα. Το μυστικό αυτό δεν είναι άλλο από το παιδί που έχουν μαζί. Με λίγα λόγια, το κοριτσάκι της Ολγας είναι παιδί του Αλεξ.

Πώς έγινε όμως αυτό; Ηταν παντρεμένος ο Αλεξ με την Ολγα; Είχαν σοβαρή σχέση στο παρελθόν; Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Ο Αλεξ με την Ολγα πολύ παλιά, όταν ήταν σχεδόν έφηβοι, είχαν κάτι περιστασιακό, από το οποίο όμως προέκυψε η εγκυμοσύνη της κοπέλας, που αποφάσισε να κρατήσει αυτό το παιδί. Φυσικά και ο Αλεξ το ήξερε, καθώς η σχέσεις τους δεν διαταράχθηκε, αντίθετα έγιναν πολύ καλοί φίλοι. Πάντως, όπως θα δούμε, από την πλευρά της Ολγας υπάρχει ακόμα κάποιο συναίσθημα πιο βαθύ για τον Αλεξ, πέρα από το ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της και φίλος της. Γι’ αυτό και η Ολγα ρίσκαρε ακόμα και να μπει φυλακή για υπόθαλψη, προκειμένου να βοηθήσει τον Αλεξ.

Μόλις ο Αλεξ συλλαμβάνεται, το μόνο που δεν σκέφτεται να κάνει είναι να πει στην Αννα τα πάντα σχετικά με το παιδί. Η Αννα βρίσκεται συνέχεια κοντά του και μάλιστα πηγαίνει τόσο κοντά στους γονείς του να τους συμπαρασταθεί, όσο και στον ίδιο, αφού τον επισκέπτεται στο κρατητήριο. Στο μεταξύ, ο Αλεξ μετά από πολλές έρευνες εκ μέρους της αστυνομίας, θα βρεθεί ελεύθερος καθώς αποδεικνύει την αθωότητά του και το ζευγάρι γεμάτο χαρά ζουν πια ελεύθεροι κι ανεμπόδιστοι τον έρωτά τους και παράλληλα κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο, ο Αλέξ ακόμα δεν έχει μιλήσει για το παιδί του στην Αννα και τώρα δεν έχει πια καμία δικαιολογία γι’ αυτό, παρά μόνο το φόβο. Είναι τόσο ερωτευμένος μαζί της που φοβάται ότι η Αννα θα παρεξηγήσει πολλά πράγματα, ίσως ακόμα και να κλονιστεί η εμπιστοσύνη της απέναντί του και να τη χάσει. Ετσι, για μια ακόμα φορά ο Αλεξ δεν μιλά και κρατά αυτή την ιστορία κρυφή από την αγαπημένη του.

Ενα ακόμα μυστήριο από το παρελθόν
Η οικογένεια του Αλέξανδρου γιορτάζει με ένα μεγάλο γλέντι την αθώωση του παιδιού της, ενώ αντίθετα ο Θεοχάρης συνεχίζει να μη θέλει με τίποτα αυτή τη σχέση. Ομως η Αννα για μια ακόμα φορά δεν υπολογίζει τον πατέρα της και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της με τον Αλεξ. Μάλιστα, ζητάει και διαζύγιο από τον Τόνυ, ο οποίος όμως έχει πεισμώσει δεν της το δίνει με τίποτα. Ομως η κοπέλα έχει αποφασίσει να ενώσει τη ζωή της με τον Αλεξ ό,τι κι αν γίνει, γι’ αυτό θέλει να τον πάει να γνωρίσει την μητέρα της. «Θέλω να πάμε μαζί στο Λονδίνο. Θέλω να γνωρίσεις και τη μητέρα μου», του λέει και μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα το ζευγάρι φεύγει για το Λονδίνο. Η Αννα μόλις φτάνουν τον παίρνει να πάνε να του γνωρίσει την Αμαλία. Αλλά η μεγάλη ανατροπή έρχεται μόλις ανοίγουν την πόρτα. Οταν ο Αλεξ αντικρίζει την Αμαλία τα χάνει. Αυτή η γυναίκα δεν του είναι άγνωστη. Ναι, ο Αλεξ γνωρίζει τη μητέρα της Αννας από παλιά. Η έκπληξή του είναι μεγάλη, αλλά πολύ μεγαλύτερη είναι της Αννας, που μαθαίνει ότι η μητέρα της πριν πολλά χρόνια είχε επισκεφτεί τον Αλεξ στο γραφείο του και του είχε ζητήσει να αναλάβουν την προστασίας της γιατί αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα και είχε βάσιμες υποψίες ότι κινδύνευε η ίδια της η ζωή. Ομως, όπως είχε έρθει ξαφνικά στο γραφείο του, έτσι ξαφνικά και χάθηκε. Από τότε ο Αλέξ δεν είχε ξαναδεί αυτή τη γυναίκα, παρά μόνο τώρα σ’ αυτό το δωμάτιο και σ’ αυτή την κατάσταση.
Η έκπληξή του όμως αμέσως αντικαταστάθηκε με περιέργεια, με απορίες και υπόνοιες για το πώς αυτή η γυναίκα έφτασε σ’ αυτό το σημείο. Μήπως οι φόβοι της, αυτοί που του είχε εκφράσει τότε, πριν εννέα χρόνια, ήταν αληθινοί; Ο Αλεξ αρχίζει να ρωτάει διάφορα στην Αννα για το ατύχημα της μητέρας της, ενώ μερικές από τις σκέψεις του τις κρατά ακόμα κρυφές.

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ και το tv-24.

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.