Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει στους Καπερνάρους

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Φίλιππος και ο Στάθης έρχονται κοντά, με τη Βασιλική να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο αυτής της σχέσης. Ένα γεγονός θα εξοργίσει ακόμη περισσότερο την Αρετή. Μετά την έμμεση βοήθεια που παραχώρησε ο Στάθης στον “γαμπρό” του, κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Φίλιππος είναι αποφασισμένος να του συμπαρασταθεί σε ότι χρειαστεί.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει στους Καπερνάρους

Η δικαστική μάχη έχει ξεκινήσει στους Καπερνάρους. Ο Στέφανος δεν αφήνει τον πατέρα του να πλησιάσει τα χωράφια που φρόντιζε τόσα χρόνια. Η Αρετή έχει επισκεφτεί ήδη έναν μεγάλο δικηγόρο, ετοιμάζοντας το δικό της χτύπημα στον πρώην σύζυγό της.

Ο Στάθης βρίσκεται σε απόγνωση. Η Αρετή αποκληρώνει και την Βασιλική. Είναι εξοργισμένη από τη στάση που κρατάει απέναντί της, για αυτό και της αφαιρεί κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει τις ρίζες που έχει στο όνομά της. Πατέρας και κόρη προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους. Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει στους Καπερνάρους. Ο Στάθης κάνει τα πάντα για να μη μείνουν στο δρόμο και ο Φίλιππος τον βοηθά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σταδιακά, ο Στάθης θα δει στα μάτια του Φίλιππου την αθωότητά του. Θα καταλάβει πως η κόρη του τον ερωτεύτηκε γιατί είναι παιδί καλό, έξυπνο, στοργικό. Πολύ σύντομα, θα ξεχάσει τα παλιά και θα τον αγκαλιάσει σαν παιδί του. Μόνο που αυτό δε θα αρέσει καθόλου στον Στέφανο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.