Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ένας νέος έρωτας για την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η Ευτυχία, παρόλο που μαθαίνει πως είναι έγκυος στο παιδί του Αποστόλη, αποφασίζει να το μεγαλώσει μόνη της, χωρίς να επιστρέφει σε εκείνον. Ο Αποστόλης κάνει πλέον συνεχείς προσπάθειες για να την προσεγγίσει ξανά, δίχως όμως κανένα αποτέλεσμα. Ακόμα και η Άννα στέκεται στο πλευρό της κολλητής της, αγνοώντας την οργή του αδελφού της.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ένας νέος έρωτας για την Ευτυχία

Πολύ σύντομα όμως, ένας νέος έρωτας θα της χτυπήσει την πόρτα, με αποτέλεσμα η Ευτυχία να αλλάζει στάση. Θα θεωρήσει πως η μοίρα της δίνει μία δεύτερη ευκαιρία να ερωτευτεί ξανά, να ζήσει, να χτίσει μια οικογένεια που τόσο πολύ επιθυμεί, ο αδελφός της Εύας, ο Άρης, έρχεται στη Μάνη, με σκοπό να μείνει μόνιμα στην Αερόπολη. Εκεί, γνωρίζει τη νεαρή Ευτυχία και εντυπωσιάζεται από την ομορφιά και τον δυναμισμό της.

Άρης θα προσεγγίσει την Ευτυχία, παρόλο που εκείνη θα δείξει αρκετά διστακτική στην αρχή. Ο νέος αυτός έρωτας θα φουντώσει, με τον Αποστόλη να γίνεται έξαλλος! Δε μπορεί να διανοηθεί πως η γυναίκα της ζωής του, βρίσκεται στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά, ανάμεσα στον αδελφό της Εύας και τον Αποστόλη. Η Ευτυχία βρίσκεται στη μέση, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες. Το ζευγάρι περνάει ξανά μία τεράστια κρίση.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.