Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ένας ακόμη θάνατος στη Μάνη είναι γεγονός

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κι όμως, ένα φονικό στη Μάνη, θα βάλει σε σκέψεις τους τηλεθεατές, σχετικά με το τί σχεδιάζει ο Θεοδόσης, στην γη της ελιάς. Δε θα περάσει καιρός, μέχρι η Μαργαρίτα να συνειδητοποιήσει ποιον άνθρωπο έχει δίπλα της.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ένας ακόμη θάνατος στη Μάνη είναι γεγονός

Μπορεί ο Θεοδόσης να δείχνει το καλό του πρόσωπο, θέλοντας να πείσει την γυναίκα του και τον γιο του, σίγουρα, όμως, τα κίνητρά του είναι διαφορετικά. Ο χαρακτήρας αυτός ήταν μπλεγμένος σε ένα μεγάλο κύκλωμα, για αυτό και εγκατέλειψε την οικογένειά του.

Όσο κι αν υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις βρωμοδουλειές, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Ο Θεοδόσης δεν επέστρεψε τυχαία στη Μάνη, δεν προσέγγισε τυχαία την γυναίκα του και δεν άνοιξε τυχαία την ταβέρνα “Μαργαρίτα”, στην γη της ελιάς.

Ένας άστεγος θα βρεθεί νεκρός ξαφνικά. Η Μαργαρίτα και ο Θεοδόσης θα θορυβηθούν, θα κάνουν τα πάντα για να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Ο αστυνόμος Κουράκος θα καλέσει την Μαργαρίτα στο τμήμα για κατάθεση. Δίπλα της θα βρίσκεται ο Θεοδόσης, ο οποίος θέλει να αποδεικνύει διαρκώς στην γυναίκα του το πόσο πολύ την αγαπά. Μετά την κατάθεση, ο αστυνόμος Κουράκος θα ρίξει φως στην υπόθεση, ανακοινώνοντας τα πραγματικά αίτια θανάτου του άστεγου.

Φυσικά, ο Θεοδόσης δεν εμπλέκεται. Ή, μήπως, εμπλέκεται και ο Κουράκος δεν έχει ιδέα; Μία σκοτεινή δράση ξετυλίγεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Πόσο θα μπλεχτεί στα σχέδια αυτά ο Κωνσταντίνος και σε τι κίνδυνο θα μπουν η Μαργαρίτα και ο Αλέξης; Ο Θεοδόσης δεν έχει έρθει για καλό, στην γη της ελιάς.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.