Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έλενα Παπαρίζου: Εντυπωσιάζει Κινέζα YouTuber που διασκεύασε και τραγουδάει το «Μαζί σου» – Ράδιο Πόλις 99,4

Κλέβει τις εντυπώσεις η Κινέζα Υoutuber Γουάγκεν Γου, η οποία έχει «υιοθετήσει» το ελληνικό όνομα Ελπίδα, τραγουδώντας το «Μαζί σου» που είχε ερμηνεύσει το 2007 η Έλενα Παπαρίζου και ήταν μέρος του soundtrack της ομώνυμης σειράς του Mega

Γουάγκεν Γου, μια Κινέζα Υoutuber, η οποία, μάλιστα, έχει «υιοθετήσει» το ελληνικό όνομα Ελπίδα, ερμηνεύει Έλενα Παπαρίζου σε άπταιστα ελληνικά, κλέβοντας τις εντυπώσεις στο βίντεο, το οποίο έχει ανεβάσει στο κανάλι της στο YouTube.

YouTuber Ελπίδα – Έλενα Παπαρίζου (Πηγή: YouTube – Instagram)

Το τραγούδι που επέλεξε η Ελπίδα είναι το «Μαζί σου», το οποίο είχε ερμηνεύσει η Έλενα Παπαρίζου το 2007 και αποτέλεσε μέρος του soundtrack της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του Mega «Μαζί σου» με πρωταγωνιστές τον Αποστόλη Τότσικα και τη Μαριλύ Μήλια.

Η Ελπίδα, η οποία παρακολουθεί το τμήμα Ελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, «έντυσε» το «Μαζί σου» με κινέζικα μουσικά όργανα και έγραψε η ίδια στο κανάλι της, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την ερμηνεία της, τελικά το κατάφερε.

Φυσικά, η ερμηνεία της Έλενας Παπαρίζου έχει μείνει αξέχαστη με το τραγούδι να είναι μία από τις μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Πηγή: reader.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.