Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έβαλε ταμπέλα… οίκου ανοχής στο σπίτι 55χρονης – Της πετούσε αγγούρια και εσώρουχα!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί, αλλά και οι δικαστικοί λειτουργοί του Βόλου, όταν άκουσαν τις καταγγελίες μία 55χρονης γυναίκας, η οποία είχε βρει τον μπελά της, μετά από μία… αποτυχημένη ερωτική σχέση που είχε με 58χρονο!

Ο μεσήλικας, διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται ότι είχε βάλει στο μάτι την 55χρονη θέλοντας να συνάψει ερωτικό δεσμό μαζί της. Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, σύμφωνα με όσα εκείνη καταγγέλλει, είχε γίνει η σκιά της.

Μάλιστα επισκεπτόταν την οικία της συχνά, ενώ μία από τις φορές αυτές, ανάρτησε πινακίδα με τη λέξη “μπουρδέλο”! Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, πήρε κόκκινο σπρέι και έγραφε υβριστικά συνθήματα στους τοίχους της κατοικίας της! Παράλληλα, πετούσε στην αυλή του σπιτιού της, ντομάτες, αγγούρια και εσώρουχα!

Ο εφιάλτης της γυναίκας άρχισε τον περασμένο Απρίλιο, και συνεχίστηκε για μεγάλο διάστημα, μέχρι που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του. Νωρίτερα, εγκατέστησε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ώστε να καταγράψει όλες τις κινήσεις του κατηγορουμένου.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

Ο 58χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για έργω εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση, ενώ παρά το αίτημά του χθες στο Αυτόφωρο να αρθεί η κράτησή του, αυτό δεν έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο.

thenewpaper.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.