Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άσχημη εξέλιξη εντός φυλακών για τον Πέτρο Φιλιππίδη-H συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών

Στις φυλακές Τριπόλεως βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Πέτρος Φιλιππίδης αφού κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο γνωστός ηθοποιός, δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν.

Περισσότερα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το οποίο παρουσίασε αναλυτικό ρεπορτάζ για τις πρώτες ώρες του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα στη φυλακή αλλά και την πρώτη του συνάντηση – συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών.

Όπως μετέφεραν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του, δεν επιθυμεί να μιλήσει με κάποιον, ενώ, στην ερώτηση αν είναι καλά, ο ίδιος έδωσε σαφή απάντηση:

«Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή».

Πηγές εκ των έσω τον χαρακτηρίζουν «σε απόγνωση», με τον κατηγορούμενο ηθοποιό να φέρεται να ξεσπά συχνά σε κλάματα στον ειδικό θάλαμο όπου περνά την καραντίνα του μαζί με δύο ακόμα κατηγορούμενους για σεξουαλικά εγκλήματα.

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο

 

“O Πέτρος Φιλιππίδης στη συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών δεν ζήτησε κάποια επιπλέον πράγματα. Παραμένει ωστόσο σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν περίμενε, όπως είπε, ότι θα έμπαινε μέσα στη φυλακή. Ακόμη βρίσκεται σε καραντίνα, δεν γνωρίζει αν είναι στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ούτε εξέφρασε κάποια τέτοια επιθυμία. Είναι μια γεμάτη φυλακή, μικρής χωρητικότητας”.

Στις φυλακές Τριπόλεως οδηγούνται όσοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα.

Δεν υπάρχουν κελιά. Οι κρατούμενοι ζουν σε πέντε μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 έως 25 άτομα. Εκεί θα ζήσει για τους επόμενους μήνες ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να οδηγηθεί στην τρίτη πτέρυγα που βρίσκεται από τον Φεβρουάριο ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης αλλά και άλλοι που στο παρελθόν έχουν σοκάρει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, στην Τρίπολη βρίσκεται ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του.

Επίσης, εκεί βρίσκεται ο Παναγιώτης Δράκος, καθηγητής της μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο αλλά και ο «παιδεραστής με το βαν», Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών. Εκεί εκτίει, τέλος, ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου».

Πληροφορίες-Βίντεο: megatv

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.