Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άπιστος Spoiler: Η Ασιγιά σώζει την Ντερίν από βέβαιο θάνατο

Η κατάσταση θα ξεφύγει στον «Άπιστο» με την Ασιγιά να σώζει για δεύτερη φορά την Ντερίν από βέβαιο θάνατο. Το καθηλωτικό φινάλε πλησιάζει και οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι με αποκαλύψεις και ένοχα μυστικά!

Όλα ξεκινούν με τη σύλληψη του Βολκάν. Η Ντερίν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ που ο άντρας που αγαπάει μπαίνει στη φυλακή. Εκείνο, όμως, που την λυγίζει πραγματικά είναι η παραδοχή του ότι ποτέ δεν την αγάπησε και ότι τη χρησιμοποιούσε για να κάνει την Ασιγιά να ζηλέψει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Ο Άπιστος θα τα βρίσκεις εδώ.

Τότε, η Ντερίν παίρνει το αμάξι και φεύγει. Στο δρόμο τηλεφωνεί στην Ασιγιά και της λέει ότι εκείνη την ημέρα έπρεπε να είχαν πεθάνει και να μην είχε πάθει τίποτα ο Βολκάν, αλλά αυτό θα αλλάξει. Η Ασιγιά καταλαβαίνει ότι κάτι κακό θα συμβεί κι ότι η Ντερίν ετοιμάζεται να κάνει κακό στον εαυτό της, στη συνέχεια του «Άπιστου».

Έτσι, παίρνει το αυτοκίνητο και πηγαίνει προς το μέρος που είχαν πέσει στον γκρεμό. Εκεί βλέπει την Ντερίν έτοιμη να βάλει τέλος στη ζωή της. Η Ασιγιά προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει καμιά τρέλα και της φωνάζει ότι η κόρη της την έχει ανάγκη.

Η Ντερίν συνειδητοποιεί ότι περισσότερο κακό θα προκαλέσει κι έτσι αποφασίζει να μην αυτοκτονήσει. Όταν συνειδητοποιεί ότι η Ασιγιά της σώζει τη ζωή για δεύτερη φορά στο ίδιο ακριβώς σημείο που το είχε κάνει τότε, βάζει τα κλάματα και την αγκαλιάζει.

Όταν μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση, οι γιατροί αποφασίζουν να την κλείσουν στο ψυχιατρείο για να μην κάνει άλλο κακό στον εαυτό της. Η Γκιονούλ ευχαριστεί την Ασιγιά που έσωσε την κόρη της για δεύτερη φορά και της ζητάει συγγνώμη που δεν την είχε πιστέψει παλαιότερα.

Οι ανατροπές, όμως, δεν σταματούν εδώ, αφού το φινάλε έρχεται για να καθηλώσει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Ο Άπιστος Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Ο Άπιστος

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.