Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άπιστος: Η τελική αναμέτρηση Ντερίν και Ασιγιά – Τι γράφει το σημείωμα;

«Καυτές» εξελίξεις αναμένονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος». Κύριοι πρωταγωνιστές των γεγονότων του σίριαλ του ΣΚΑΪ η Ασιγιά, η Ντερίν και ο Βολκάν.

Εξελίξεις και γεγονότα που αναμένεται να «κόψουν» την ανάσα των τηλεθεατών έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Άπιστος».

Στη σειρά του «ΣΚΑΪ» έρχονται χωρισμοί, τροχαία, τσακωμοί. Από όλα έχει το μενού. Ας τα πιάσουμε με τη σειρά. Ο Βολκάν παίρνει την απόφαση να χωρίσει την Ντερίν για να επιστρέψει στην αγκαλιά της Ασιγιά.

Τα νέα επεισόδια της σειράς! (μέχρι 78) Τα μεγάλα μυστικά αποκαλύπτονται ένα προς ένα!

«Καυτές» εξελίξεις αναμένονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος». Κύριοι πρωταγωνιστές των γεγονότων του σίριαλ του ΣΚΑΪ η Ασιγιά, η Ντερίν και ο Βολκάν.

Η τελική αναμέτρηση Ντερίν με Ασιγιά

Η Ασιγιά λέει στον Σελτζούκ και τη Νιλ πως θεωρείται ύποπτη για την εξαφάνιση της Ντερίν και πως όλος ο κόσμος την κοιτάζει καχύποπτα. Και ο Σελτζούκ της αποκαλύπτει πως βρίσκεται στο κάδρο των υπόπτων.

Στη συνέχεια φτάνει εκεί ο Βολκάν κι όταν όλοι μαζί βγαίνουν από το σπίτι ένας φωτογράφος τους απαθανατίζει και ο Βολκάν του επιτίθεται. Αμέσως γίνεται είδηση το περιστατικό. Την ίδια ώρα ο Μελίχ είναι ραντεβού με την Μπαχάρ και της λέει: «Να προσέχεις τι λες και τι κάνεις με τον Βολκάν και την Ασιγιά», και εκείνη του απαντάει: «Προσπαθείς να με προστατεύσεις από τους φίλους μου; Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, ποτέ δεν θα έκαναν κακό στην Ντερίν. Ξέρω πώς νιώθεις και πώς βλέπ πεις τα πράγματα, αλλά δεν είναι έτσι».

Στη γειτονιά όλοι αρχίζουν να αντιδρούν στην Ασιγιά για τον πανικό που έχει προκληθεί με τους δημοσιογράφους και την αστυνομία. Το βράδυ η Ασιγιά δέχεται ακόμα ένα δέμα μ’ ένα στικάκι που αποδεικνύει την αθωότητά της και αμέσως πηγαίνει στην αστυνομία. Στο μεταξύ ο Βολκάν επισκέπτεται τον Σελτζούκ και του ζητάει τη βοήθειά του: «Πρέπει να βρούμε αποδείξεις για να αθωώσουμε την Ασιγιά. Μίλα με τις γνωριμίες σου να μάθουμε ό,τι μπορούμε. Πρέπει να βρεθεί η Ντερίν και να σωθεί η Ασιγιά». Παράλληλα του αποκαλύπτει πως ο Χαλούκ έχει βάλει να τον παρακολουθούν και ο Σελτζούκ αποφασίζει να του κάνει καταγγελία. Η Ντεριά βγαίνει ραντεβού με τον Τουργκάι, ενώ ο Χαλούκ ξεκαθαρίζει στον Βολκάν: «Οταν γυρίσει η Ντερίν θα πάρετε διαζύγιο».

Ο Μελίχ πιάνει τον Φαρούκ να παρακολουθεί το σπίτι της Ασιγιά, αλλά εκείνη του λέει πως τον ξέρει και είναι άκακος. Το πρωί η Νερμίν ανακοινώνει στην Ασιγιά πως την απομακρύνουν και από το Ίδρυμα λόγω των εξελίξεων και εκείνη νιώθει ανήμπορη πια να αντιδράσει και να βοηθήσει τον εαυτό της. Νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν και το παρελθόν της να την καταδιώκει.

Η Ντερίν είναι δεμένη και φιμωμένη από μια γυναίκα, τη Ναζάν, η οποία είναι σύζυγος του Φαρούκ, «Η Ασιγιά είναι ο φύλακας άγγελος του άντρα μου! Δεν έχει ιδέα ότι βρίσκεται εδώ, αλλά να ξέρεις πως δεν πρόκειται ποτέ να σε βρει κανείς», λέει η Ναζάν στην Ντερίν. Στο μεταξύ, ο Φαρούκ βρίσκει τον Βολκάν και του λέει πως εκείνος είχε βγάλει το βίντεο με το φιλί Βολκαν καὶ Ντερίν πριν τον χωρισμό του με την Ασιγιά. Την ίδια ώρα η Ντεριά αποκαλύπτει στην Ασιγιά πως η Ντερίν είναι ξανά έγκυος. Από την άλλη η Γκιονούλ ενοχλείται που ο Μελίχ ενδιαφέρεται για την Μπο χάρ και του αναφέρει όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια με την Ασιγιά και τον Βολκάν. Εκείνος ζητάει εξηγήσεις από εκείνη, αλλά η Μπαχάρ του λέει: «Ξεκινάς μια σχέση με αμφιβολίες. Δεν νομίζω πως έχουμε κάτι να πούμε» και φεύγει, Ο Βολκάν με τον Σελτζούκ επισκέπτονται την Ντι ντέμ, αλλά εκείνη επιμένει να λέει πως δεν ξέρει πού βρίσκεται η Ντερίν.

Αργότερα ο Βολκάν βάζει κάτω τα στοιχεία που έχει και καταλήγει πως όλα όσα γίνονται ίσως είναι σχέδιο της Ντεριν για να εκδικηθεί. Ο Σελτζούκ βρίσκει τη μητέρα του νεκρή και η Ασιγιά με τη Νιλ τον στηρίζουν, την ίδια ώρα που ο Βολκάν ψάχνει απαντήσεις μέσω του Τουρ γκάι. Ο Φαρούκ απάγει και την Ασιγιά, την ώρα που η αστυνομία ανακαλύπτει πως εκείνος ήταν που έστειλε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι της Ασιγιά. Η Ντερίν βρίσκει ξαφνικά μπροστά της την Ασιγιά. «Ηταν δικό σου σχέδιο όλο αυτό; Εσύ ήθελες να εξαφανιστώ, έτσι είπαν αυτοί οι δύο τρελοί», φωνάζει η Ντερίν και η Ασιγιά σε πανικό ψάχνει να βρει σχέδιο να γλιτώσουν: «Πάψε να λες βλακείες! Είναι άρρωστοι και οι δύο, δεν το βλέπεις;». Στο μεταξύ οι έρευνες στο σπίτι του Φαρούκ δείχνουν την ψύχωσή του με την Ασιγιά, την ίδια ώρα που η Ντιντέμ αποκαλύπτει στην Γκιονούλ πως όλα όσα συμβαίνουν είναι σχέδιο της Ντερίν για να εκδικηθεί την Ασιγιά και τον Βολκάν.

Μόνο που στην πραγματικότητα η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που περίμενε αφού έπεσε στον δρόμο της Ναζάν και του Φαρούκ. «Ποιο σχέδιο; Ποια εκδίκηση; Θα τρελαθώ! Πάρ’ την τηλέφωνο τώρα και πες μου όλα όσα ξέρεις», φωνάζει η Γκιονούλ στην Ντιντέμ, ενώ η σκηνή δείχνει το πως έστησε η Ντερίν την εξαφάνισή της την ώρα που περιγράφει διαφορετική ιστορία στην Ασιγιά.

Οι εξελίξεις που σημειώνονται στις έρευνες για τις δύο εξαφανισμένες γυναίκες, Ντερίν και Ασιγιά, φέρνουν στο φως διαρκώς νέα στοιχεία. Ο Βολκάν είναι αποφασισμένος για πρώτη φορά να πάρει τα ηνία στα χέρια του, ενώ η Ντερίν μαθαίνει από την Ασιγιά πως περιμένει παιδί, «Από τότε που μπήκες στη ζωή μας την κατέστρεψες, μάθε πως δεν θα χωρίσω τον Βολκάν», λέει η Ντερίν και η Ασιγιά της απαντάει: «Για το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν πήρα τον γιο μου από την αρχή να φύγω μακριά. Ο Βολκάν δεν σου είπε πως είναι παντρεμένος, μετά σου έλεγε πως είναι δυστυχισμένος στον γάμο που εμένα έλεγε πως είναι ευτυχισμένος. Αυτός λέει ψέματα. Από εκείνον να απαιτείς εξηγήσεις και όχι από εμένα! Δεν με νοιάζει αν νιώθει κάτι ακόμα αλλά για εμένα έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, βάλτο καλά στο μυαλό σου».

Ο Φαρούκ με τη Ναζάν έχουν βαλθεί στο δικό τους μυαλό να εκδικηθούν όσους προκάλεσαν πόνο στην Ασιγιά, την οποία λατρεύουν! Εκείνη καταλα βαίνει πως η κατάσταση είναι σοβαρή και παίζει το παιχνίδι τους μέχρι να βρει μια έξοδο διαφυγής. Η αστυνομία χάνει τα ίχνη της Ναζάν, αλλά ο Βολκάν τη βρίσκει και ενημερώνει ξανά τις Αρχές, που βρί σκουν το μέρος που είναι η Ασιγιά και η Ντερίν. Στο μεταξύ οι δύο γυναίκες παγιδεύουν τη Ναζάν, αλλά το όπλο εκπυρσοκροτεί και η Ασιγιά τραυματίζεται.

Τι λέει το σημείωμα που δέχεται η Ασιγιά στο σπίτι της;

Η αστυνομία ακόμα προσπαθεί να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της Ντερίν. Οι ενδείξεις οδηγούν τις έρευνες σε απροσδόκητα μονοπάτια και οι εξελίξεις στη σειρά του ΣΚΑΙ Άπιστος είναι καταιγιστικές.

Η αστυνομία ακόμα προσπαθεί να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της Ντερίν, εξετάζοντας κάθε πιθανό στοιχείο και κάθε μάρτυρα που μπορεί να έχει σχέση με την υπόθεση. Ολοι είναι ύποπτοι και όλοι πάνε στο τμήμα για καταθέσεις. Βασικοί ύποπτοι θεωρούνται ο Βολκάν και η Ασιγιά, όταν η υπάλληλος του μαγαζιού της Ντερίν καταθέτει: «Βρισκόντουσαν όταν έλειπε η κυρία Ντερίν».

Παράλληλα ο Βολκάν προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του με κάθε δυνατό τρόπο; «Δεν έχω κάνει τίποτα κακό στη γυναίκα μου! Ποτέ δεν θα έκανα! Φυσικά και θέλω να βρεθεί και να είναι καλά».

Το επόμενο πρωί η Ασιγιά δέχεται στο σπίτι της ένα δέμα με το δαχτυλίδι της Ντερίν και ένα σημείωμα: «Τώρα αρχίζουν όλα». Παρόλο που το καταθέτει στην αστυνομία, συνεχίζει να είναι στο κάδρο των υπόπτων. «Κάτι παράξενο συμβαίνει! Κάποιος προσπαθεί να μας παγιδεύσει», λέει στον Βολκάν και του ζητάει να είναι προσεκτικοί.

Με την Ντερίν ακόμη άφαντη, η Ασιγιά βρίσκεται σε όλο και πιο δύσκολη θέση. Ποτέ δεν της άρεσε να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, πόσω μάλλον τώρα που αρκετοί πιστεύουν πως ίσως είχε κάποια σχέση με αυτή την τραγική υπόθεση. Ο Βολκάν θέλει απεγνωσμένα να βρει την Ντερίν και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά.

Βολκάν, Γκιονούλ και Χαλούκ δίνουν συνέντευξη Τύπου και δίνουν αμοιβή σε όποιον βρει την Ντερίν. Από την άλλη ο Αλί τρέμει μήπως οι γονείς του δεν καταφέρουν να αποδείξουν την αθωότητά τους. Ο Βολκάν ζητάει να φέρει τη Ζεϊνέπ στο σπίτι της Ασιγιά για να δει τον Αλί και η Γκιονούλ με τον Χαλούκ τρέχουν έξαλλοι εκεί να πάρουν την εγγονή τους πίσω, «Πώς έφερες εδώ την εγγονή μας; Δεν ξέρουμε καν αν η Ασιγιά έχει σχέση με την εξαφάνιση της κόρης μας», λένε και η Ασιγιά τους διώχνει όταν δέχονται ένα τηλεφώνημα από τον Μελίχ πως βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας.

Όταν φτάνουν εκεί ανακαλύπτουν πως δεν είναι της Ντερίν. Μετά από αυτό, η Γκιονούλ καταρρέει και αρχίζει να ουρλιάζει, με τον Χαλούκ να της υπόσχεται πως θα βρει την κόρη τους.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

Ακολουθήστε στο Google News – Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.