Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άπιστος: Η Ντερίν πέφτει ξερή με το δώρο του Βολκάν στην Ασίγια!

Άπιστος εξελίξεις: Η σχέση του Βολκάν και της Ντερίν επηρεάζεται από τις εξελίξεις, ενώ ο Αλί νιώθει να πνίγεται από τις συνεχείς εντάσεις και τα ψέματα μέσα στην οικογενειά του.

Άπιστος: Ο Βολκάν δίνει το πανάκριβο κολιέ στην Ασίγια

«Η πόρτα ήταν ανοιχτή και δεν λεχεις καταλάβει το παιχνίδι που παίζει για να με τρελάνει και να μας κάνει να χωρίσουμε», αναφέρει η Ντερίν στον Βολκάν και εκείνος δεν την πιστεύει. Η Ασίγια δηλητηριάζει το μυαλό του Βολκάν με περίεργες υποψίες και ασαφή στοιχεία: « Αλήθεια θεωρείς πως έκανα κάτι τέτοιο; Ντροπή σου, με προσβάλεις με αυτά που λες.»

Ο Αλί έχασε τα κλειδιά του και ίσως η Ντερίν να τα έχει, άλλαξα κλειδαριά σήμερα, επικρίνει η Ασίγια τον Βολκάν και εκείνος επιστρέφει στο σπίτι και πράγματι βρίσκει τα κλειδιά του Αλί στο συρτάρι της γυναίκας του. Δεν ξέρει όμως πως αυτό ήταν ένα κόλπο της Ασίγιας με την βοήθεια της Ντεριά.

Από την άλλη η Γκιουνέλ διεκδικεί τη διοίκηση της κλινικής για να αναχαιτίσει την ολοένα αυξανόμενη δύναμη της Ασίγαι. Ο Βολκάν το λέει στην Ντερίν βάζοντάς της λόγια για τη μητέρα της: « Μου πήρε την προεδρία από το νοσοκομείο! Εγώ παλεύω να ανεβάσω την εταιρεία και εκείνη δεν με αφήνει». Η Ντερίν έξαλλη τα βάζει ξανά με τη μητέρα της.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Ο Άπιστος θα τα βρίσκεις εδώ.

Κι ενώ συμβαίνου αυτά, η Τζερέν χρησιμοποιεί συνεχώς την εγκυμοσύνη της προκειμένου να προκαλέσει προβλήματα στον γάμο της Νιλ και του Σελτζούκ, ενώ η Ντερίν χρησιμοποιεί ξανά τον Ονούρ για να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει.

Τα γενέθλια της Ασίγια πλησιάζουν και το δώρο του Βολκάν θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά ζήτημα σύγκρουσης των δύο γυναικών της ζωής του. Ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται την παγίδα στην οποία πέφτει. Η Ντερίν βλέπει το δώρο που εκείνος αγόρασε για την Ασίγια, αλλά πιστεύει πως είναι για εκείνη και όταν εκείνος της δίνει το δικό της καταλαβαίνει τι έχει συμβεί.

Αργότερα ο Βολκάν δίνει το πανάκριβο κολιέ στην Ασίγια και φρτοντίζει η Ντερίν να το δει! Εκείνη σοκάρεται! Ο Βολκάν καταφέρνει και πάλι να την βγάλει καθαρή, ενώ την επόμενη μέρα η Γκιονούλ διώχνει από το γραφείο την Ασίγια.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Ο Άπιστος Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Ο Άπιστος

The post Άπιστος: Η Ντερίν πέφτει ξερή με το δώρο του Βολκάν στην Ασίγια! first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.