Άννα & Άλεξ κάνουν έρωτα… στο ίδιο ξενοδοχείο και ο Τόνυ! Θα τους πιάσει στα πράσα;

0 49

Από την Μαρία Μεταξητινού και το tv-24.gr

O Aλέξανδρος δεν μπορεί να ζήσει αν δεν πει την αλήθεια στην Αννα. Από την άλλη, η Αννα δεν του δίνει την ευκαιρία, αλλά και όσες φορές προσπάθησε ο Αλέξανδρος, εκείνη δεν τον πίστεψε. Ετσι και οι δύο συνεχίζουν ακόμα να βασανίζονται από τα αισθήματά τους.

Οι καταστάσεις για μια ακόμα φορά φέρνουν τον Αλέξανδρο και την Αννα κοντά, όπως τώρα στα Μετέωρα. Ο Αλέξανδρος όσο αισθάνεται την Αννα κοντά, τόσο δεν μπορεί να ησυχάσει αν δεν της πει την αλήθεια και αν δεν την έχει και πάλι δικιά του. Η Αννα, από την άλλη, σφίγγει τα χείλη και την καρδιά της για να μην του παραδοθεί. Στο μεταξύ, η Ολγα γίνεται επιθετική με τον Αλέξανδρο όταν αντιλαμβάνεται πως σκοπεύει να πει στην Αννα όλη την αλήθεια για τον εκβιασμό που δέχτηκε: «Μην τολμήσεις να βάλεις ξανά το παιδί μου σε κίνδυνο. Αν κάνεις κανένα αστείο και πεις στην Αννα οτιδήποτε, να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να την ξαναδείς. Ποτέ. Με κατάλαβες; Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να ξαναπλησιάσεις την κόρη μου. Να μας ξεγράψεις και τις δύο», του λέει και τα μάτια της βγάζουν φωτιές από την οργή.

Ο Αλέξανδρος απλά την κοιτάζει και κατεβάζει το κεφάλι: «Δεν με καταλαβαίνεις, Ολγα, πρέπει να μάθει την αλήθεια», της ψελλίζει και δακρύζει. Η Ολγα είναι αποφασισμένη όμως να μην τον αφήσει να ξαναπλησιάσει την Αννα. Πάνω από όλους και από όλα βάζει την κόρη της και καταστρώνει ένα δεύτερο πλάνο σε περίπτωση που ο Αλέξανδρος παρασυρθεί από το πάθος του.

Κι έτσι γίνεται, ο Αλέξανδρος επιχειρεί για μια ακόμη φορά να πει στην Αννα πώς είχαν πραγματικά τα γεγονότα που τους χώρισαν. Πηγαίνει ξανά στο ξενοδοχείο της και της χτυπάει την πόρτα: «Αννα άνοιξέ μου, εγώ είμαι, πρέπει να με ακούσεις», της λέει και αυτή του ανοίγει και τον αντιμετωπίζει ψυχρά: «Τι θέλεις, γιατί με κυνηγάς; Ο,τι είχαμε να πούμε το είπαμε. Δεν θέλω να ακούσω τίποτε άλλο από σένα», του τονίζει. Ο Αλέξανδρος δακρυσμένος την κοιτάζει στα μάτια με λατρεία, την αγκαλιάζει και σπαρακτικά της λέει: «Αννα, σ’ αγαπώ. Δεν έπαψα στιγμή να σ’ αγαπάω. Δεν υπήρξε ποτέ άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Γαμώτο, δεν καταλαβαίνεις; Πεθαίνω για σένα». Η Αννα βάζει τα κλάματα και αφήνεται στην αγκαλιά του, ενώ μετά από καιρό του ψιθυρίζει: «Κι εγώ σ’ αγαπάω». Οι δυο τους πλέον δεν μπορούν να αντισταθούν άλλο σε αυτό που νιώθουν και κάνουν έρωτα. Φυσικά δεν ξέρουν ότι ο Τόνυ βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα στο ίδιο σημείο με αυτούς. Την ώρα λοιπόν που ο Αλέξανδρος και η Αννα αφήνονται στον πάθος τους, εκείνη ακριβώς την στιγμή ο Τόνυ φτάνει στο ξενοδοχείο στα Μετέωρα!

Ο σκοπός του όμως δεν είναι να πιάσει την Αννα με τον Αλέξανδρο. Ούτε καν πάει το μυαλό του σ’ αυτό. Δεν μπορεί να φανταστεί ότι σε ένα από τα δωμάτια αυτού του ξενοδοχείου η γυναίκα του κάνει έρωτα με τον Αλέξανδρο. Ο Τόνυ ήρθε για την Τατιάνα. Γιατί το μυαλό του, η σκέψη του, το πάθος του τον σπρώχνει με όλη του τη δύναμη σ’ αυτή τη γυναίκα, ώστε δεν άντεξε μακριά της και ταξίδεψε από το Λονδίνο για να τη δει.

Κι ενώ ο Ορφέας είναι έξαλλος με την Αννα και τη βάζει ξανά στο στόχαστρο, εκείνη αρνείται να πιστέψει όσα της λέει ο Αλέξανδρος για τον εκβιασμό, αφήνοντάς τον ξανά σε απόγνωση. Η Ολγα από την άλλη φοβάται και προκειμένου να απομακρύνει εντελώς το ενδεχόμενο να είναι μαζί ξανά η Αννα με τον Αλέξανδρο, διαστρεβλώνει την αλήθεια στην Αννα, εξαγριώνοντάς την ακόμα περισσότερο με τον Αλέξανδρο.

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.