Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άλλο ένα ψέμα του Νικήτα βγαίνει στην φόρα

Ήλιος Spoiler: Μπορεί η ζωή της Λήδας και του Νικήτα να έχει ισορροπήσει και το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα να διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο όμως τα πάντα θα ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή καθώς στα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος θα δούμε τον αδερφό του Νικήτα. Πως θα αντιδράσει η Λήδα όταν μαθαίνει ακόμα ένα μυστικό του άνδρα της;

Ήλιος Spoiler: Άλλο ένα ψέμα του Νικήτα βγαίνει στην φόρα

Όλα θα συμβούν μέσα σε μια νύχτα και αυτή η αποκάλυψη θα ταράξει για ακόμα μια φορά την ζωή της Λήδας και του Νικήτα, οι οποίοι δεν φαίνεται να ηρεμούν καθώς ο αδερφός του Νικήτα εμφανίζεται και τα διαλύει όλα.

Η Λήδα ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο, ένας ασθενής ο οποίος έχει το ίδιο επίθετο με τον άνδρα της θα σταθεί για μια ακόμα φορά εμπόδιο στην ευτυχία της. Ο ασθενής είναι ο αδερφός του Νικήτα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού tv24. H Λήδα την επόμενη κιόλας στιγμή συναντά τον Νικήτα και φανερά εκνευρισμένη του ζητά εξηγήσεις καθώς δεν είναι το μόνο ψέμα που της έχει πει ο ήρωας. Ο ίδιος της εξηγεί πως δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα καθώς ένα σημαντικό γεγονός τους έχει απομακρύνει αρκετά.

«Εγώ δεν έχω αδερφό» της λέει, «αυτός ο άνθρωπος δεν σημαίνει τίποτα για εμένα, μην μου ξαναμιλήσεις για τον συγκεκριμένο άνθρωπο». Η Λήδα ενώ κατανοεί όσα της λέει ο αγαπημένος της του ζητά να τα ξαναβρούν καθώς είναι ο μόνος συγγενής που έχει στην ζωή και πως μια προσπάθεια αξίζει για να ανταμώσουν ξανά. Ο Νικήτας όμως όπως θα δείτε στην σειρά Ήλιος είναι ανένδοτος όσο αναφορά την ιστορία του αδερφού του χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως στο μέλλον δεν θα του δώσει κάποια ευκαιρία για να ξανά μιλήσουν.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.