Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άλλο ένα δράμα στην σειρά! Η Θοδώρα θέλει να κάνει έκτρωση

Σασμός Spoiler: Μία εγκυμοσύνη έρχεται που θα αλλάξει τα πάντα. Η Θοδώρα είναι αποφασισμένη να κάνει έκτρωση, αλλά ο αδερφός της ο Μανόλης θα βρεθεί πλάι της και θα την αποτρέψει.

Σασμός Spoiler: Άλλο ένα δράμα στην σειρά! Η Θοδώρα θέλει να κάνει έκτρωση

Πνιγμένη στις ενοχές και περιθωριοποιημένη από τον άντρα της, δεν έχει κανέναν πλάι της να τη βοηθήσει και να τη στηρίξει. Όταν μαθαίνει ότι είναι έγκυος την πιάνει πανικός. Είναι πεπεισμένη πως πρέπει να ρίξει το μωρό, πριν να είναι πια αργά. Ο θάνατος του Πέτρου της κόστισε πολύ. Η νεαρή κοπέλα είναι δυστυχισμένη.

Η Θοδώρα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη θλίψη μετά τον θάνατο του Πετρή. Οι μέρες και οι νύχτες που περνά στο νέο της σπίτι είναι ένας ζωντανός εφιάλτης. Το νέο της εγκυμοσύνης θα σπείρει περισσότερο τη δυστυχία από ότι την ευτυχία. Γρήγορα όμως, η Θοδώρα θα βρει έναν σύμμαχο και όλα θα αλλάξουν. Ο αδερφός της, ο Μανόλης θα τη στηρίξει όσο κανένας άλλος!

Τα δύο αδέρφια έρχονται κοντά και χτίζουν την αδερφική τους σχέση. Η Θοδώρα εκμυστηρεύεται στον Μανόλη ότι θέλει να κάνει έκτρωση, αλλά εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει το παιδί. Το παιδί μπορεί να είναι και η αφορμή για να φτιάξει η σχέση της με τον άντρα της. Η Θοδώρα θα σκεφτεί διπλά αυτή την κίνησή της, αφού μπορεί να το μετανιώσει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.