Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Άλλα κόλπα πίσω από τις κάμερες για Μαριαλένα και Κατσούλη!

Έχει βάλει για τα καλά και το ριάλιτι στο αγαπημένο  μας survivor, ο Ατζούν. Και φυσικά μιλάμε για την Μαριαλένα και τον Κατσούλη και το τρίτο πρόσωπο. Την Κεφαλά λέμε.

Αυτά που γνωρίζαμε για τα πιτσουνάκια του Αγίου Δομίνικου ήταν ότι:

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θέλει καμία επαφή με τον πρώην σύντροφό της, από τον οποίο χώρισε πριν από πέντε μήνες κάτω από όχι και τόσο καλές συνθήκες. O λόγος που χώρισαν Μαριαλένα και Σάκης ήταν  ένα μικρό φλερτ ανάμεσα στην Χριστίνα και Σάκη. Το πήρε χαμπάρι η Μαριαλένα και έγινε καπνός. Για αυτό και η Μαριαλένα είχε ζητήσει από τον Ατζούν να μην μπουν και οι δύο στο παιχνίδι, όταν είχαν κάνει τις αιτήσεις. Και ναι μεν ο Τούρκος είχε πει οκ, αλλά στην πορεία και στον βωμό της τηλεθέασης, άλλαξε την απόφαση του.

Από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στο νησί ο Σάκης βλέπαμε ότι η Μαριαλένα δεν ήθελε πολλά πολλά μαζί του. Αλλά μήπως τελικά όλα είναι ένα μεγάλο τηλεοπτικό παιχνίδι για την τηλεθέαση, και τα δυο τους είναι μια χαρά.

Τελικά όλα ένα μεγάλο παραμύθι;

Αλλά ευτυχώς υπάρχουν κάμερες σε όλο το νησί και μας έριξαν φως στην υπόθεση. Έπρεπε να το ξέρεις Μαριαλένα, γιατί τώρα έχεις εκτεθεί πολύ. Λέμε ξελέμε δεν έχει στους τηλεθεατές, γιατί θα τους εκνευρίσεις τελικά. Θα το δουν αλλιώς το όλο θέμα. Άλλα λες στο επίσημο και άλλα κάνεις στο κρυφό. Δεν πάει έτσι και έκανε φάουλ.

Στην καλύβα λοιπόν την έπιασε η κάμερα να της μασαζάκι ο Κατσούλης. Ναι καλά διαβάσατε…..

Ο Γιώργος Λιβάνης, που τα βλέπει όλα αυτά τι να λέει άραγε; Σίγουρα θα αισθάνεται άβολα με την όλη κατάσταση.

Άρα να είστε συντονισμένοι εδώ μαζί μας, για γκαραντί SPOILER και φυσικά όλο το παρασκήνιο. Τίποτα δεν μας ξεφεύγει. Όλα περνάνε από το κόσκινο του sports365.gr και μετά σας τα σερβίρουμε εδώ. Καθημερινά.

Είναι μακρής ο δρόμος του SURVIVOR 4.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.


Ακολουθήστε στο

Google News – Sports365.gr
για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...