Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άκης Τσοχατζόπουλος: Το ανατριχιαστικό ηχητικό, λίγο πριν πεθάνει και η συγγνώμη στη Βίκυ Σταμάτη- «Είμαι θύμα σπείρας!» (βίντεο)

κτώ μήνες πριν πεθάνει, τα Χριστούγεννα του 2020, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ηχογράφησε στο κινητό του τηλέφωνο ένα ηχητικό ντοκουμέντο, όπου καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα σπείρας, στην οποία περιλαμβάνονται η ξαδέρφη του και συνεργάτες του.

Στο ηχητικό, που παρουσιάστηκε στο Πρωινό, ακούγεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ να ζητάει συγγνώμη από τη γυναίκα του, Βίκυ Σταμάτη, γιατί, όπως λέει, δεν αντιμετώπισε με επιτυχία το bullying και τους εκβιασμούς.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Τι είπε στην ηχογράφηση
«Ναι, είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα 2020 συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα της δράσης μιας σπείρας, με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς που περιλαμβάνονται, τόσο η ξαδέλφη μου η Νίκη και μια σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος απ’ το γραφείο μου. Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιάστηκα μετά τη δράση όσων είχαν κάνει απέναντί μου.

Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη, έντονα από την γυναίκα μου διότι δεν κατάφερα 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το bullying και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.