Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριο κράξιμο Κουτσόπουλου σε Μπόμπενα. «Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές» [video] – Gossip Life

Πώς ξέσπασε άγρια κόντρα ανάμεσα σε Κουτσόπουλου και Μπόμπενα στο MasterChef;

Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Πέμπτης (05/05) στην κουζίνα του MasterChef, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η χρυσή δεκάδα του φετινού διαγωνισμού είναι πια γεγονός και ανάμεσα τους βρίσκεται επίσημα ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδος.

Οι δέκα παίκτες του μαγειρικού reality βρέθηκαν στο Διομήδειο Βοτανικό Κήπο, τον μεγαλύτερο βοτανικό κήπο της νοτιοανατολικής Μεσογείου, όμως λίγο πριν πάρουν θέση πίσω από τους μαγειρικούς πάγκους τους, οι κριτές ανακοίνωσαν στον Παναγιώτη τα πλεονεκτήματά του, όπου μεταξύ άλλων ήταν και το να διαμορφώσει εκ νέου τις δύο ομάδες.

Κάνοντας την αρχή, ο Παναγιώτης, ο οποίος παρέμεινε στην Κόκκινη ομάδα διάλεξε για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας τον Νίκο.

Μετά από τις εναλλάξ επιλογές των δύο αρχηγών, ο Παναγιώτης “κλείδωσε” την ομάδα του επιλέγοντας τον Γιάννο, τον Νικήτα, τον Μάριο και την Καλλιόπη, ενώ ο Νίκος, ως αρχηγός των Μπλε, επέλεξε να μαγειρέψουν μαζί του την Ελπίδα, τον Χριστόφορο, τον Δημήτρη και τον Νίκο.

MasterChef: Όσα θα δούμε την Πέμπτη (05/05)

Σήμερα οι παίκτες των δύο ομάδων θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα σχόλια των κριτών. Το κλίμα όμως δεν θα είναι καθόλου καλό, καθώς οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων θα συνεχιστούν…

Μια μοναδική παράσταση θα δώσει για ακόμη μια φορά ο Μπόμπενας, ο οποίος βγάζει… κόκκινη κάρτα στον Χριστόφορο.

Αυτή του η κίνηση φέρνει την αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που σπεύδει να σχολιάσει τα όσα είπε και έκανε ο Μπόμπενας, υπενθυμίζοντάς του πως δεν του ανήκουν όλες οι στιγμές στο παιχνίδι…

MasterChef: Το trailer της Πέμπτης (05/05)

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.