Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Τα βασανιστήρια του Μελέτη στον Άγγελο

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς ξεκινούν τα βασανιστήρια του Μελέτη στον Άγγελο .

Μυαλό δεν βάζει αυτός ο Μελέτης πια ο νους του να βασανίσει είναι. Είπαμε Μελέτη. Πάνω που πήγαμε να σε συμπαθήσουμε λίγο, εκεί που τα χώσες στην μισοριξιά την Κορίνα, θα μας τα χαλάσεις πάλι. Ε να μου πεις με οποίον δάσκαλοί καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Από την μια ο Δούκας από την άλλη ο Ακύλας τον έκαναν σούπερ δολοφόνο.

Ο Άγγελος πετυχαίνει τον σκοπό του στις Άγριες Μέλισσες και “εισβάλλει” στους Άβαντες, με τη βοήθεια του Θανάση. Ο γιος του Τόλλια δεν έχει ιδέα για τους πραγματικούς σκοπούς του κουνιάδου του, ούτε για όσα σχεδιάζει πίσω από την πλάτη του.

Με μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και ψυχραιμία, ο Άγγελος κατάφερε να πάρει με το μέρος του τον νεαρό, με αποτέλεσμα εκείνος να τον εμπιστεύεται τυφλά. Τον οδηγεί βήμα προς βήμα στην οργάνωση, αγνοώντας τον κίνδυνο.

Ο Άγγελος, σε συνεννόηση με τον Λάμπρο, ετοιμάζει το δυνατό του χτύπημα. Θέλει να ανακαλύψει τί κρύβεται πίσω από αυτή την ομάδα, αλλά και να τιμωρήσει όσους σχετίζονται με φρικτά εγκλήματα (όπως ήταν η δολοφονία του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του).

Μία μεγάλη περιπέτεια ξεκινάει για την οικογένεια της Σοφούλας. Ο Μελέτης, αν και διστακτικός, υποδέχεται τον Άγγελο στην οργάνωση. Μάλιστα, για να τον δοκιμάσει, θα τον περάσει από διάφορα “βασανιστήρια”, τα οποία θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον χωροφύλακα. Θα του ζητήσει να κάνει πράξεις, οι οποίες δε συνάδουν με τις ηθικές αξίες και αρχές του.

Ο Άγγελος, όμως, θα καταφέρει να δείξει ένα καλό πρόσωπο στους Άβαντες, παρά την τεράστια ψυχολογική πίεση που θα υποστεί, στις Άγριες Μέλισσες. Σύντομα σύμφωνα με το youfly.com θα αρχίσουν να τον εμπιστεύονται, με το σχέδιό του να μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.