Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιος πρωταγωνιστής ερωτεύεται την κόρη του Ακύλα

Τα παιδιά του Ακύλα και της Ζωής θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα νέα επεισόδια. Η κόρη του Ακύλα θα ερωτευτεί παράφορα έναν από τους πρωταγωνιστές, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την οικογένεια της.

Ο Μελέτης βοηθάει το νέο του αφεντικό να προσαρμοστεί στο Διαφάνι, με την κόρη του Ακύλα να επηρεάζει σημαντικά την υπόθεση, στις Άγριες Μέλισσες. Η νεαρή αυτή κοπέλα θα ερωτευτεί παράφορα έναν από τους πρωταγωνιστές, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την οικογένεια της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αρχοντικό του Δούκα και της Μυρσίνης έχει παραδοθεί στα χέρια του Μεγαρίτη. Εκείνος έρχεται στο Διαφάνι με έναν στόχο, επιβάλλοντας στην οικογένειά του να αλλάξει ζωή. Να ξεχάσει όλα όσα ήξερε. Έτσι, τα παιδιά του δε θα αργήσουν να μπλεχτούν σε νέες και επικίνδυνες περιπέτειες.

Ο μεγάλος έρωτας
Φαίνεται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Μελέτης, το δεξί χέρι του Ακύλα, δε θα αργήσει να ερωτευτεί την κόρη του, στις Άγριες Μέλισσες. Μία νέα σχέση θα ξεκινήσει γεμάτη ανατροπές. Σύμφωνα με όσα γράφει το TiVi, η θέση του δίπλα στον Μεγαρίτη, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην μεταξύ τους σχέση.

Όλο αυτό θα ξεκινήσει σαν κάτι κρυφό. Φυσικά, δε θα μείνει για πολύ έτσι. Το ζευγάρι θα συναντιέται στα κρυφά, με τον Μελέτη να είναι τρελά ερωτευμένος με τη νέα πρωταγωνίστρια. Μόνο που οι δυσκολίες θα είναι περισσότερες. Η επιστροφή της Πηνελόπης θα είναι ηχηρή και θα επηρεάσει πολύ τον Μελέτη. Παρόλο που εκείνη δε θέλει να είναι μαζί του, ο έρωτας αυτός δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί.

Προβλήματα στην οικογένεια δε θα αργήσει να δημιουργήσει και ο γιος του Ακύλα. Όλοι οι νέοι χαρακτήρες θα μπλεχτούν σε περίπλοκες καταστάσεις, σε συνδυασμό με τη σκοτεινή αυτή περίοδο που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.