Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Φώτης λέει στην Ουρανία για την ληστεία

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μια μεγάλη αποκάλυψη θα κάνει ο μικρός Φώτης, ο γιος της Ουρανίας και του Κυριάκου στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Ο μικρός ήρωας θα αποκαλύψει στην μητέρα του ένα μυστικό το οποίο είχε ορκιστεί να μην πει ποτέ σε κανέναν. Τι της αποκαλύπτει;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Φώτης λέει στην Ουρανία για την ληστεία – Τι θα συμβεί μετά από αυτό;

Ο μικρός Φώτης θα αποκαλύψει στην μητέρα του πως αυτός μαζί με τον μικρό Σέργιο και τον Ζαχαρία κάνανε την ληστεία στο σπίτι του Ακύλα, με την Ουρανία να μένει άφωνη με όλα όσα της λέει ο μικρός.

Τα μικρά παιδιά όλο αυτό μπορεί να το είδαν σαν ένα παιχνίδι αλλά η αλήθεια δεν είναι αυτή καθώς δημιουργήσανε μεγάλο πρόβλημα στο σπίτι του Ακύλα Μεγαρίτη. Η Ουρανία μετά από όλα όσα της είπε ο μικρός Φώτης στις Άγριες Μέλισσες θα μιλήσει κατευθείαν στην Ασημίνα καθώς το θεωρεί χρέος της αφού μπλέκεται και ο μικρός Σέργιος και την επόμενη κιόλας στιγμή τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

Η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά της όλα αυτά που ακούει μη ξέροντας πως να διαχειριστεί την κατάσταση. Αν αποκαλυφθεί η αλήθεια, το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει στο χωριό θα είναι μεγάλο και θα φέρει μεγάλες αναταράξεις σε όλους όσους μπλέκονται σε αυτό.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.