Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού.

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους αλλά και ένα ντόμινο εξελίξεων που αφορά όλους όσους εμπλέκονται μαζί του. Ο Μεγαρίτης καταθέτει για όσα κατηγορείται και την επόμενη ημέρα η Πηνελόπη διαβάζει την ομολογία του φτάνοντας στην πολυπόθητη αλήθεια για το πως σώθηκε ο πατέρας της αλλά και τα ένοχα μυστικά όλων.

Η Πηνελόπη είναι πια πιο αποφασισμένη από ποτέ να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του Αλέξη και κυνηγά τους εμπλεκόμενους. Ωστόσο βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς η Ασπασία αρνείται να καταθέσει εναντίον του Δούκα. Από την άλλη ο Μελέτης βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και φαίνεται πως με κάποιο τρόπο ψάχνει λύτρωση.

Έτσι αφού αντιλαμβάνεται πως πια είναι μόνος και δεν έχει τίποτα να χάσει αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Πηνελόπη. Ο Μελέτης ομολογεί στην Πηνελόπη όλα όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του Αλέξη, για το ποιος έδωσε την εντολή και όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το βράδυ.

Η κοπέλα καταρρακώνεται από την παραδοχή του Μελέτη και παίρνει μία σημαντική απόφαση. Ωστόσο αποφασισμένη να πει την αλήθεια είναι και η Ζωή η οποία εκμεταλλεύεται τη φυλάκισή του Ακύλα για να μιλήσει στα παιδιά της.

Συγκεκριμένα κάποια στιγμή η Κορίνα κάνει ένα ταξίδι με τη μητέρα της στην Αθήνα και εκεί έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Η Ζωή αποκαλύπτει στην κ@ρη της πως ο πραγματικό της πατέρας είναι ο Φίλιππος και όχι ο Ακύλας αλλά και πως είναι ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα.

The post Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.