Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες SPOILER: Θανασάκης και Άγγελος πιάνονται στα χέρια

Άγριες Μέλισσες SPOILER: Ο Θανασάκης έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην οικογένειά του, με αποτέλεσμα ο Άγγελος να εξοργίζεται, στις Άγριες Μέλισσες. Οι επιλογές του μικρού, αλλά και οι κινήσεις του με την οργάνωση, στην οποία είναι μέλος, θέτουν εκτός εαυτού τον Τόλια, αλλά και την Παγώνα.

Άγριες Μέλισσες SPOILER: Θανασάκης και Άγγελος πιάνονται στα χέρια – Η Σοφούλα επεμβαίνει

Οι περισσότεροι στο Διαφάνι λειτουργούν με τρόπο υποχθόνιο. Ο Τόλιας, ο παπά Γρηγόρης, ο Προύσαλης, ο Άγγελος και ο Νέστωρας προβάλλουν ένα πρόσωπο φιλικό και δεκτικό, μπροστά στο καθεστώς.

Πίσω από αυτό, σχεδιάζουν τρόπους, για να έρθουν κοντά στην ελευθερία. Η Λενιώ σύντομα θα τρέξει στο πλευρό του Άγγελου, ζητώντας του βοήθεια. Μαζί με τον Πέτρο Ορφανίδη, θα δημιουργήσουν μία μικρή κι ενωμένη ομάδα, για να σώσουν τον Λάμπρο.

Ο Άγγελος και ο Θανασάκης θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, στις Άγριες Μέλισσες. Οι απόψεις τους θα συγκρουστούν, με την Σοφούλα να βρεθεί στη μέση. Από τη μία πλευρά είναι ο αδελφός της, ενώ από την άλλη ο σύζυγός της.

Η Σοφούλα περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι. Είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το μωρό της και βυθίζεται στα παράνομα βιβλία του Νέστωρα, για να περνάει ο χρόνος της ευχάριστα. Ο Θανασάκης τους επισκέπτεται συχνά και φέρνει αναστάτωση.

Τον καυγά θα σταματήσει, φυσικά, η Σοφούλα. Με όμορφο τρόπο και ήπια φωνή, θα βάλει στη θέση του τον μικρό της αδελφό. Θα του επισημάνει ορισμένα πράγματα, προβληματίζοντάς τον.

Την τελευταία λέξη σε όλο αυτό θα έχει η Σοφούλα, χωρίς, όμως, να αλλάζει κάτι. Ο Θανασάκης ήρθε για να ξεσηκώσει το χωριό.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.