Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η εντολή θανάτου

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το στρατοδικείο συνεχίζεται. Ο Λάμπρος παραμένει στη φυλακή, μέχρι οι αγαπημένοι του να αποδείξουν πως ήταν και είναι αθώος, στις Άγριες Μέλισσες. Η μέρα που θα καταθέσει και ο ίδιος, πλησιάζει.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η εντολή θανάτου – Ο Λάμπρος πρέπει να πεθάνει μέσα στη φυλακή

Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος. Πρέπει να μιλήσει για όλα όσα είδε στο βουνό, παρόλο που η ζωή της Ελένης μπαίνει σε κίνδυνο. Πρέπει να αναφέρει στο δικαστήριο πως ο Ντούνιας και οι άντρες του δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Ορφανίδη και τους συντρόφους τους.

Ο Ντούνιας υποψιάζεται πως το τέλος του πλησιάζει. Γνωρίζει πως -παρά τις απειλές- ο Λάμπρος θα λυγίσει και θα ανοίξει το στόμα του, την ημέρα της δίκης. Τότε είναι που θα καταστραφούν όλα. Ο Λάμπρος πρέπει να βγει από τη μέση, με κάθε κόστος… Ο Ακύλας γίνεται έξαλλος. Εάν ο Σεβαστός ανοίξει το στόμα του, η καταδίκη τους πλησιάζει. Έτσι, καλεί τον Ντούνια και του ζητάει να διευθετήσει άμεσα το θέμα! Ο Λάμπρος πρέπει να πεθάνει μέσα στη φυλακή, πριν αποκαλύψει τα πάντα στην ομολογία του, στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Λάμπρος δεν έχει ιδέα για αυτό που τον περιμένει. Ο Ντούνιας αναθέτει στον Τόλη να τον σκοτώσει, με τρόπο απάνθρωπο. Ο Λάμπρος δέχεται άγρια επίθεση μέσα στο κελί του, με αποτέλεσμα να φτάνει κοντά στον θάνατο. Ευτυχώς καταφέρνει να αμυνθεί άμεσα. Σύμφωνα με το MYtv, σώζεται το τελευταίο λεπτό, με τον Τόλη να φυγαδεύεται άμεσα. Το σχέδιο του Ακύλα απέτυχε, τα νέα, όμως, πως ο Σεβαστός δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο κελί του, διαρρέουν.

Η Λενιώ μαθαίνει για το συμβάν, από την Βιολέτα. Η είδηση αυτή φτάνει στο καφενείο και η Βιολέτα λέει με τεράστια δυσκολία στη Λενιώ όλα όσα έπαθε ο Λάμπρος στη φυλακή. Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας καταριέται την ώρα και τη στιγμή που ο Ντούνιας απέτυχε ξανά…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.