Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Βιολέτα παίρνει αποφάσεις που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή της

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Βιολέτα να παίρνει αποφάσεις που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή της.

Και καλά κάνει! Εσύ Σταμάτη μην παίρνεις και πολύ θάρρος…

Ο Σταμάτης στις Άγριες Μέλισσες έφυγε με τα κλεμμένα χρήματα από τον Δούκα. Όμως, όπως είδαμε, δεν κατάφερε να μείνει μακριά από τον γιο του, τον Ζαχαρία. Και γύρισε στο Διαφάνι, προκειμένου να είναι δίπλα του, αλλά και δίπλα στη Βιολέτα.

Μέχρι στιγμής, o Σταμάτης στις Άγριες Μέλισσες έχει δείξει ότι είναι ένας αδίστακτος χαρακτήρας. Άφησε μόνη τη Βιολέτα. Γύρισε, έφυγε ξανά κακήν κακώς και ξαναγύρισε με τον Ζαχαρία μαζί του. Πλέον έχει αλλάξει και μάλιστα μιλάμε για στροφή 180 μοιρών.

Θέλει πολύ να φροντίσει τον μικρό Ζαχαρία, χτίζοντας μία νέα οικογένεια. Και αυτή την οικογένεια θέλει να τη χτίσει πλάι στη Βιολέτα.

Εκείνη από την πλευρά της ανέπτυξε ιδιαίτερο δεσμό με τον μικρό Ζαχαρία. Γι’ αυτό και λέει το ναι στην πρόταση του Σταμάτη και τον βοηθάει να προσεγγίσει ξανά το παιδί του. Ο μικρός είναι διστακτικός απέναντι στον πατέρα του. Μετά την τελευταία φυγή του Σταμάτη δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί εύκολα.

Η Βιολέτα προσπαθεί να φτιάξει τις σχέσεις, ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Θέλει να δει τον μικρό ξανά χαμογελαστό, δίνοντας παράλληλα μία ευκαιρία στον Σταμάτη να φτιάξει τη ζωή του, με καλές και ισχυρές βάσεις αυτή τη φορά.

Ο Σταμάτης παρεξηγεί το ενδιαφέρον που δείχνει η Βιολέτα, με αποτέλεσμα να της ζητά ξανά να είναι μαζί. Όπως και στην αρχή της σχέσης τους. Όσο κι αν εκείνη αρνείται, σταδιακά θα την δούμε να αλλάζει γνώμη. Ο μικρός Ζαχαρίας είναι πολύ σημαντικός για εκείνη και του αξίζει μία ολοκληρωμένη και σταθερή οικογένεια. Είναι το παιδί που πάντα ήθελε στη ζωή της, αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει.

Θα πει το ναι στον πρώην σύζυγό της ή θα λήξει οριστικά η σχέση τους; Σύμφωνα με το ciao, η Βιολέτα μπαίνει σε σκέψεις, παίρνοντας αποφάσεις που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή της.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.