Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτό είναι το τέλος της ιστορίας της Δρόσως με τον Κωνσταντή

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το τέλος της ιστορίας της Δρόσως με τον Κωνσταντή.

Εμείς πάντως θα θέλαμε να καταλήξουν μαζί…Μη μας τα χαλάσετε στο τέλος … PLEASE

Διαβάστε αναλυτικά για το μέλλον που θα έχουν στις Άγριες Μέλισσες η Δρόσω με τον Κωνσταντή.

Με τη σειρά του ΑΝΤ1 να οδεύει προς το τέλος της τα πάντα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Στο σημερινό «Άγριες Μέλισσες spoiler» αποκαλύπτεται το τι μέλλει γενέσθαι στη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή.

Είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της σειράς το οποίο έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες όμως οι φανς της σειράς το υποστηρίζουν και θέλουν οι δυο τους να καταλήξουν μαζί στο τέλος.

Οι εξελίξεις εντωμεταξύ στις Μέλισσες τρέχουν σε κάθε μέτωπο. Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, ο Κυριάκος θα «παίξει ξύλο» με τον Ακύλα στο καφενείο ενώ την ίδια ώρα όλο το χωριό εναντιώνεται στον Ακύλα.


Όσον αφορά το αγαπητό ζευγάρι πάντως η αποκαλύψεις για το τι θα γίνει στη συνέχεια έρχονται από την ίδια τη «Δρόσω» και συγκεκριμένα την ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη η οποία υποδύεται την Δρόσω Σταμίρη στη σειρά.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «You» στο οποίο μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά, τα παρασκήνια αλλά και τον έρωτα της Δρόσως με τον Κωνσταντή.

Όπως η ίδια αποκάλυψε για τον ρόλο της, βρισκόταν πολύ κοντά στο να παρατήσει το όνειρό της για να γίνει ηθοποιός μέχρι που πήρε τον ρόλο στις Μέλισσες.

Μετά από τρία χρόνια στον ρόλο της Δρόσως Σταμίρη σε μια σειρά η οποία έχει σαρώσει την τηλεθέαση ανά διαστήματα, έχει συνηθίσει να τη φωνάζουν «Δρόσω» στο δρόμο με την ίδια να λέει ότι ζει συγκινητικές αντιδράσεις στο δρόμο και τα social media.

Για αυτό το οποίο καίει τους τηλεθεατές όμως, την σχέση Δρόσως-Κωνσταντή, η Δανάη Μιχαλάκη πρόσφερε μια απάντηση η οποία δείχνει την κατεύθυνση που θα έχουν τα πράγματα για το ζευγάρι.

Σύμφωνα με την ίδια λοιπόν, ο Κωνσταντής με την Δρόσω θα παντρευτούν στο τέλος της σειράς. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, πιστεύει ότι θα καταλήξουν μαζί καθώς οι δυο τους είναι «ένα», σύμφωνα με το sporttime, έχουν περάσει πολλά και θα βρουν την ευτυχία τους.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.