Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Απόπειρα αυτοκτονίας η Μυρσίνη – Συμμαχεί με Ακύλα και καταστρέφει τον Δούκα!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Χαμός με τις νέες εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά.

Σύμφωνα με όσα θα δούμε η Μυρσίνη μαθαίνει πως η Αντιγόνη είναι μαζί τον Δούκα. Ο Ακύλας θέλει να καταστρέψει τον Δούκα. Η Μυρσίνη παθαίνει κατάθλιψη όταν ο Δούκας την διώχνει από κοντά του με σκληρό τρόπο.

Μια συμμαχία win-win γεννιέται. Θα τα δούμε όλα.

Η Μυρσίνη Σεβαστού είναι μια γυναίκα μοιραία, αποφασιστική και σκληρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της Μυρσίνης.

Απόπειρα αυτοκτονίας η Μυρσίνη

Αρχικά θα δούμε ότι ο Δούκας, γνωρίζοντας τα καμώματα της Μυρσίνης και το κέρατο που του φόρεσε με τον Θωμά Κυπραίο, θα την διώξει από το σπίτι.

Δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό η Μυρσίνη, αλλά τελικά η πόρτα κλείνει οριστικά για αυτήν.

Τότε μέσα στην μεγάλη της τρέλα που δεν πια μαζί με την οικογένεια της, θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αφήνοντας ένα γράμμα στα παιδιά της, και εξηγώντας τους λόγους.

Αλλά θα ζήσει με εντολή του σεναριογράφου.

Αλλά ο Δούκας δεν καταλαβαίνει από κλάματα και συναισθήματα, και δεν αλλά ζει καθόλου στην απόφαση που έχει πάρει για την Μυρσίνη. “Να μην σε ξαναδώ ποτέ”

Τότε το μυαλό της θα γυρίσει εντελώς και παίρνει την μεγάλη απόφαση.

Θα αφιερώσει όλη την ζωή της για να εκδικηθεί τον Δούκα. Για να το πούμε καλύτερα. Να τον τελειώσει, και να τον σβήσει από τον χάρτη.

Συμμαχεί με Ακύλα και καταστρέφει τον Δούκα!
Ποιος άλλος έχει την ίδια επιθυμία. Ο Ακύλας.

Ναι. Θα δούμε την μεγάλη συμμαχία Μυρσίνης και Ακύλα.

H Μυρσίνη, του δίνει τελεσίγραφο ότι δεν πρόκειται να δει τίποτα από την πρώην περιουσία του. Αλλά επίσης θα μείνει για πάντα Κα Σεβαστού αφού δεν έχει καμία όρεξη να πάρει διαζύγιο.

Ο Ακύλας μπορεί να είναι λίγο στα κάτω του, αλλά μην ξεχνάμε ότι ελέγχει τους Άβαντες που τον στηρίζουν πάντα. και θα πέθαιναν για χάρη του.

Θα δούμε μια Μυρσίνη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Πιο ψυχρή και παγερή από ποτέ. όπως λέει και ο λαός θα γυαλίζει” το μάτι της.

Η περιουσία θα είναι το μικρότερο χτύπημα, από αυτά που θα δεχτεί από Μυρσίνη και Ακύλα.

Λίγο πριν καταστραφεί ο Ακύλας, με την βοήθεια της Μυρσίνης θα τελειώσουν μια για πάντα με τον Δούκα.

Τελικά η Μυρσίνη κέρδισε αλλά με τι αντίτιμο;

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.