Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ανατροπή στη σχέση Ζάχου

Άγριες Μέλισσες spoiler: Σύμφωνα με τον τηλεθεατή, η σχέση της Ελένης και του Ζάχου αναθερμαίνεται. Παλιός γνώριμος όλων των κατοίκων ο Ζάχος…

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ανατροπή στη σχέση Ζάχου – Ελένης

Πριν από χρόνια, όταν ο Λάμπρος αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή του μακριά από την Ελένη και εκείνη απογοητευμένη συνέχισε μόνη της τον δρόμο της, ο Ζάχος στάθηκε δίπλα της. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και κάποια στιγμή αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν.

Ο γάμος τους δεν έγινε ποτέ, αφού εκείνος πήρε μετάθεση κι εκείνη αρνήθηκε να τον ακολουθήσει.Τώρα, ο Ζάχος επιστρέφει ως ταγματάρχης αλλά και ως ένθερμος υποστηρικτής του καθεστώτος. Τουλάχιστον αυτό αφήνει να φανεί λόγω θέσης. Διαθέτει μεγάλη δύναμη και επιρροή και η παρουσία του θα γίνει αισθητή από την πρώτη στιγμή.

Ο Ζάχος, βέβαια, θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Ελένη και τον Λάμπρο, καθώς σε εκείνους χρωστάει τη ζωή του, αφού όταν ήταν νέοι τον είχαν σώσει από βέβαιο θάνατο. Σύντομα, όμως θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Τα συναισθήματά του για την Ελένη δεν έχουν σβήσει και ο ίδιος θα γίνει, πολλές φορές, ανάχωμα στις δυσκολίες που της προκαλεί ο Ακύλας Μεγαρίτης. Τι θα συμβεί όμως όταν θα πρέπει να επιλέξει στρατόπεδο; Θα προτιμήσει να στηρίξει την Ελένη που πάντα αγαπούσε ή τις πεποιθήσεις και τους συντρόφους του;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...