Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: O Άλκης αγαπάει την Ουρανία άνευ όρων

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικά καθώς θα δούμε τον Άλκη αγαπάει την Ουρανία και την περιμένει άνευ όρων.

Αχ μωρέ Σαραντόπουλε κάνε μας τη χάρη … Αστην εκεί με τον Κυριάκο που θες να την πάρεις μακριά.

Ο Δημήτρης Πλειώνης που μιλάει στον Τηλεθεατή για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ήρωας που υποδύεται και αποκαλύπτει τις εξελίξεις που έρχονται. Θα τον ακολουθήσει η Ουρανία στην Αμερική; Πώς θα αντιδράσει εκείνη αν αρνηθεί, με δεδομένο ότι ο Κυριάκος δεν της επιτρέπει να πάρει μαζί το παιδί;

Πώς αισθάνεται ο Άλκης που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρέη στην Ουρανία, τα οποία δεν μπορεί να τα πληρώσει;
Ο Άλκης έχει πάρει μία πολύ δυναμική θέση απέναντι στο καθεστώς, με την έννοια ότι αντιμετωπίζει όλα αυτά τα χρέη, δεν φεύγει. Είναι η θέση του απέναντι στη χούντα που του έχει δημιουργήσει όλο αυτό το θέμα. Είναι ένας άνθρωπος με αρχές. Παρόλο που του έχουν ξανασυζητήσει να συνεργαστεί μαζί τους, εκείνος είναι κάθετος και ακριβώς λόγω των αρχών του έχει φτάσει σε μία επαγγελματική και οικονομική κατάρρευση.

Σίγουρα, δεν αισθάνεται καλά με όλο αυτό, γιατί έχει πάρει στο λαιμό του την Ουράνια, όμως δεν ξέρει τι να κάνει, είναι σε απόγνωση. Κι αυτός είναι και ο λόγος που προτείνει τη λύση να φύγουν στην Αμερική.

Κι αν πάει μόνη της αυτή θα είναι μία ευκαιρία για να έρθουν ακόμη πιο κοντά;
Θεωρεί ότι η Αμερική είναι μία ελεύθερη χώρα, η χώρα της ευκαιρίας και πιστεύει ότι εκεί θα έχουν μεγαλύτερες ελπίδες να ζήσουν και να φύγουν από αυτήν την κατάσταση, η οποία τον πνιγεί. Πιστεύει ότι αυτή θα είναι και μία λύση να έρθουν πιο κοντά. Την αγαπάει την Ουράνια και είναι αληθινή η αγάπη του, δεν θέλει να την εκμεταλλευτεί. Ξέρει τι έχει συμβεί, καταλαβαίνει και προσπαθεί να βρει λύση.

Ο Κυριάκος

Ο Κυριάκος ούτε δέχεται να ακολουθήσει ούτε την αφήνει να πάρει το παιδί μαζί της. Αυτό σημαίνει ότι το πιο πιθανό είναι η Ουρανία να κάνει πίσω…
Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμη. Πάντως, ο συγκεκριμένος ήρωας θέλει ό, τι είναι να κάνει, να το κάνει την Ουράνια, δεν σκέφτεται να φύγει μόνος του. Αυτό το ταξίδι μπορεί να το κάνει μόνο μαζί της. Οποιαδήποτε λύση προσπαθεί να τη βρει μαζί με τη γυναίκα που αγαπάει

Να περιμένουμε μεγάλες μεγάλες κόντρες μεταξύ Κυριακού και Άλκη;
Ο Κυριάκος ζήτησε συγνώμη από τον Άλκη και για το ξύλο. Δείχνει μεταμέλεια και προσπαθεί κι αυτός, η αλήθεια είναι, να δείξει μία ανωτερότητα, όσο μπορεί.

Είναι γεγονός ότι η Ουράνια αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Άλκης είναι ένας άνθρωπος που έχει χτυπηθεί πάρα πολύ από το καθεστώς και προσπαθεί να βρει μία λύση, η οποία εμπεριέχει και την Ουράνια.

Χωρίς όμως να προδώσει τα ιδανικά του και τις αρχές του απέναντι σε ένα σύστημα, το οποίο δεν το δέχεται και δεν θέλει να συμβιβαστεί μαζί του.

Άρα μπορεί να τον δούμε να περνάει πολύ χειρότερες καταστάσεις;
Πόσο χειρότερες; Μιλάμε για έναν πολύ πετυχημένο επιχειρηματία που τον έχουν στριμώξει με το χειρότερο τρόπο, έναν έμπορο που δεν μπορεί να πάρει ανάσα.

Η Ουρανία έχει αρχίσει να μαλακώνει απέναντι στον Κυριάκο. Ο Άλκης θα συνεχίσει να επιμένει;
Ο Άλκης την αγαπάει και την περιμένει άνευ όρων. Είναι διατεθειμένος να την περιμένει, δεν θέλει να την πιέσει. Πιστεύει σε αυτή τη σχέση και βλέπει τον εαυτό του μαζί της ολοκληρωμένο, οπότε συνεχίζει να προσπαθεί.

Το κοινό
Ο κόσμος τι σας λέει; Θέλει την Ουράνια μαζί σας ή με τον Κυριάκο;
Ο κόσμος θέλει να είναι καλά η Ουράνια. Η συμβουλή που μου δίνουν είναι να την προσέχω, να μην την πληγώσω.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.