Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Το τεχνικό λάθος στο αφιερωματικό επεισόδιο και η διόρθωση

ο Διευθυντής Προγράμματος, Τζώρτζης Ποφάντης, αναφέρθηκε σε ένα τεχνικό λάθος που έγινε στο αφιερωματικό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών.

Στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 για την νέα τηλεοπτική σεζόν βρέθηκε το youfly.com. O σταθμός του Αμαρουσίου πριν από λίγη ώρα παρουσίασε το ανανεωμένο του πρόγραμμα που θα δούμε την νέα σεζόν 2022-2023. Μεταξύ άλλων όμως, ο Διευθυντής Προγράμματος, Τζώρτζης Ποφάντης, αναφέρθηκε σε ένα τεχνικό λάθος που έγινε στο αφιερωματικό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών.

Το τεχνικό λάθος στο αφιερωματικό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών
Πιο χαρακτηριστικά, την Κυριακή το βράδυ, ο ΑΝΤ1 πρόβαλλε ένα τρίωρο αφιερωματικό επεισόδιο στην σειρά που άφησε εποχή. Η Ζέτα Μακρυπούλια κλήθηκε να το παρουσιάσει και σε αυτό είδαμε σχεδόν όλους τους ηθοποιούς της σειράς να μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τα γυρίσματα.

Ο Διευθυντής Προγράμματος όμως, Τζώρτζης Ποφάντης, πριν από λίγη ώρα στην παρουσίαση προγράμματος του σταθμού, ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους πως το συγκεκριμένο επεισόδιο τελείωσε πρόωρα λόγω ενός τεχνικού προβλήματος. Το επεισόδιο έχει ακόμα ένα εικοσάλεπτο μονταρισμένο, το οποίο θα προστεθεί στην επίσημη σελίδα του καναλιού, μόλις ανέβει ολόκληρο το επεισόδιο.

The post Άγριες Μέλισσες: Το τεχνικό λάθος στο αφιερωματικό επεισόδιο και η διόρθωση first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.