Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Μιλτιάδη στη σειρά

Ο Μιλτιάδης έχει απασχολήσει πολλούς τηλεθεατές, σχετικά με το ποιο θα είναι το τέλος του, στις Άγριες Μέλισσες. Τελευταία, βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση, τόσο στην Βιολέτα, όσο και στον Λάμπρο. Η μανία να του καταστρέψει τους Σεβαστούς, βλάπτει σε μεγάλο βαθμό την υγεία του, γεγονός που θα αποδειχθεί και στα επόμενα επεισόδια.

Σε μεγάλη απόγνωση βρίσκεται η Βιολέτα, η οποία αναζητά παρηγοριά στις φίλες της. Ο Λάμπρος, προκειμένου να σώσει τον πατέρα του από την αυτοκαταστροφή, του απαγορεύει να πλησιάσει ξανά τον συνεταιρισμό. Ο Μιλτιάδης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Ρίχνει την βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών, με την αποκάλυψη για τον Νικηφόρο και ετοιμάζεται για το επόμενο χτύπημα.

Ο Μιλτιάδης εγκαταλείπει τις Άγριες Μέλισσες
Πράγματι, πολλοί αναρωτιούνται εάν θα συνεχίσει ο Γιώργος Γάλλος στην τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών. Ο ηθοποιός βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για μια νέα τηλεοπτική παραγωγή, με τα επαγγελματικά του σχέδια στο θέατρο να τρέχουν επίσης. Το μόνο σίγουρο είναι πως το τέλος που θα έχει ο Μιλτιάδης, στις Άγριες Μέλισσες, θα έρθει σύντομα και θα είναι καθηλωτικό.

Ο Λάμπρος, απεγνωσμένος, θα τον κλείσει ξανά σε ψυχιατρείο. Μόλις συνειδητοποιήσει πως έχει σταματήσει τα χάπια του και πως ο Γιάννος επέστρεψε σαν όραμα, θα ζητήσει ιατρική βοήθεια. Ένας μεγάλος τσακωμός θα ξεσπάσει στο σπίτι, με την Βιολέτα να καταρρέει. Δε μπορεί να τον αποχωριστεί, γνωρίζει, όμως, πως αυτή θα είναι η καλύτερη λύση.

Ο Ευτύχης έδινε ζωή στον πρωταγωνιστή. Μετά την απώλειά του, ο Μιλτιάδης ορίζει μόνος του το τέλος του στις Άγριες Μέλισσες. Ξεκινάει μία ασταμάτητη επίθεση στους Σεβαστούς, με στόχο να ισοπεδώσει τον Δούκα. Όταν το καταφέρει, θα αποχαιρετήσει το Διαφάνι με δάκρυα στα μάτια και θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο. Ίσως και για πάντα…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...