Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος για Κορίνα και Μπάμπη στη σειρά

Ένα ζευγάρι που μας έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Ένας έρωτας που φούντωσε ξαφνικά και άλλαξε τις ζωές των πρωταγωνιστών. Η Κορίνα και ο Μπάμπης συνειδητοποιούν πως μόνο μαζί μπορούν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες τους κι έτσι μένουν ενωμένοι ως το τέλος, στις Άγριες Μέλισσες.

Η σκληρή αλήθεια πως η Κορίνα δεν είναι παιδί του Μεγαρίτη, θα διαρρεύσει σε όλο το Διαφάνι. Μετά τον θάνατο του Ακύλα, η νεαρή ηρωίδα της σειράς θα καταφέρει να πάρει μία ανάσα ανακούφισης.

Ο Μπάμπης θα εκπληρώσει τη θητεία του στο στρατό και θα επιστρέψει στο Διαφάνι. Θα ακολουθήσει το όνειρο της μουσικής, πιάνοντας ξανά δουλειά στην μπουάτ των Σεβαστών. Η Κορίνα δε θα φύγει λεπτό από το πλευρό του.

Μαζί θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις πληγές τους. Σύντομα, θα φύγουν μακριά, ζώντας το όνειρό τους: Ένα όμορφο σπίτι με κήπο και μία οικογένεια γεμάτη αγάπη, χωρίς άλλα προβλήματα.

Το ίδιο θα κάνει και ο Λευτέρης, ο οποίος θα ακολουθήσει το ίδιο τέλος της Κορίνας και του Μπάμπη, στις Άγριες Μέλισσες. Θα φύγει μακριά, κυνηγώντας τα καλλιτεχνικά του όνειρα, με την ελπίδα να μπορέσει να ζήσει πια ελεύθερος, χωρίς ντροπή και φόβο.

The post Άγριες Μέλισσες: Το τέλος για Κορίνα και Μπάμπη στη σειρά first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.