Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Άγριες Μέλισσες: Το σπασμένο παράθυρο & ο νέος πόλεμος


Ο Βόσκαρης δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα, όσο ο γάμος δίνει ακόμη χαρά στην Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες. Φαίνεται πως ο πρωταγωνιστής δεν μπόρεσε να δεχτεί πως η χειρότερη εχθρός του έζησε ευτυχισμένες στιγμές. Στόχος του ήταν να την κάνει να υποφέρει, καθώς η δυστυχία της ήταν η προσωπική του νίκη και χαρά. Έτσι, αποφασίζει, ακόμα και την τελευταία στιγμή, να σπείρει τον πανικό στην αιώνια εχθρό του.

Η ιδέα του να επισκεφτούν το Διαφάνι με την Σοφούλα, έβαλε την σύζυγό του σε σκέψεις. Η ημέρα που επέλεξε δεν ήταν τυχαία, καθώς ήθελε με κάθε τρόπο να έρθει σε επαφή με το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Οι εξελίξεις προβλέπονται συγκλονιστικές στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς, με τους πρωταγωνιστές να αντιμετωπίζουν αρκετά δύσκολες καταστάσεις. Τί θα δούμε απόψε;

Η αμήχανη οικογενειακή επίσκεψη
Η Σοφούλα και ο Βόσκαρης επισκέφτηκαν το πατρικό της πρωταγωνίστριας, δίνοντας χαρά, αλλά και ανησυχία στους γονείς της. Όταν η Παγώνα και ο Τόλιας αντίκρισαν το πρόσωπο της κόρης τους πληγωμένο, ανησύχησαν πολύ. Γνωρίζουν πως κάτι κρύβει, πως δεν περνάει καλά στα χέρια του συζύγου της.

Ο Βόσκαρης, από την άλλη, παρέμεινε ψύχραιμος, δείχνοντας πως νοιάζεται αρκετά για την Σοφούλα. Τα μάτια της, όμως, πρόδωσαν την αλήθεια, με αποτέλεσμα η Παγώνα να τρέξει το επόμενο πρωί στην Ελένη, ζητώντας βοήθεια.

Το σπασμένο τζάμι σήμανε νέο πόλεμο
Πίσω από τα κλαδιά παρακολουθούσε ο Βόσκαρης την πρώτη νύχτα του γάμου της Ελένης και του Λάμπρου. Όταν το ζευγάρι ξάπλωσε, δίνοντας υποσχέσεις αγάπης, ο πρωταγωνιστής αποφάσισε να χαλάσει μια και καλή την όμορφη αυτή στιγμή. Ο Βόσκαρης, έστω και καθυστερημένα, έριξε την χαριστική του βολή στις Άγριες Μέλισσες, παρόλο που ο γάμος είχε σχολάσει νωρίς και η Ελένη είχε αποσυρθεί.

Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά για να καταστρέψει κάποιος έναν γάμο. Ο αδίστακτος πρωταγωνιστής, πέταξε με δύναμη μια πέτρα στο παράθυρο της Ελένης και του Λάμπρου, βάζοντας σε μεγάλη ανησυχία το νιόπαντρο ζευγάρι.

Σκοπός του ήταν να δείξει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πάντοτε θα βρίσκεται εκεί για να σκιάζει την χαρά της, για να την κάνει να υποφέρει. Παρόλο που ο Λάμπρος θα τρέξει να τον βρει, εκείνος θα καταφέρει να διαφύγει. Για πόσο καιρό ακόμη θα βλάπτει την Λενιώ;

Το τρέιλερ της εκπομπής:


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...