Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Το κοινό ευχήθηκε στους πατεράδες της σειράς

Η γιορτή του πατέρα τιμήθηκε ιδιαίτερα από τους λάτρεις της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Όλοι έσπευσαν να ευχηθούν μέσω Twitter στους καλύτερους “μπαμπάδες” της σειράς. Μπαμπάδες που οι τηλεθεατές αγάπησαν για την καλοσύνη τους, για τα απλόχερα μηνύματα ζωής που πέρασαν στα παιδιά τους.

Βέβαια, υπήρξαν και πατεράδες που δεν ήταν τόσο καλά πρότυπα, με αποτέλεσμα να διχάζουν κοινό και πρωταγωνιστές. Όπως και να έχει, οι φανς της σειράς δεν ξεχνούν καμία γιορτινή ημέρα. Παρόλο που οι Άγριες Μέλισσες έχουν βάλει μία άνω τελεία, ο κόσμος συνεχίζει να σχολιάζει μέσω Twitter με το hashtag #AgriesMelisses να παραμένει ψηλά.

Η γιορτή του πατέρα στο Διαφάνι

Ποιοι γιόρτασαν, λοιπόν, σήμερα; Φυσικά, όλοι τους. Ο αγαπημένος μας Μιλτιάδης τιμήθηκε με ξεχωριστό τρόπο. Ένας πατέρας που πάλεψε για όλα τα παιδιά του Διαφανίου. Ένας πατέρας που στερήθηκε το παιδί του και πόνεσε πολύ. Ένας πατέρας που έδωσε όλο του το είναι, μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Σειρά είχε ο Νικηφόρος. Ο καλύτερος πατέρας για τον μικρό Σέργιο. Μπορεί τα προβλήματα ανάμεσα σε εκείνον, την Δρόσω και την Ασημίνα να ταλαιπώρησαν αρκετές φορές τον μικρό, ωστόσο ποτέ του δε σταμάτησε να είναι δίπλα του. Η γιορτή του πατέρα στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζεται με τον Δούκα, ο οποίος προβλημάτισε αρκετά τους τηλεθεατές.

Ας μη ξεχνάμε βέβαια και τους: Κυριάκο, Νέστορα, Γιώργη, Τόλια και πολλούς ακόμη πατεράδες του Διαφανίου.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.