Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Το “καταλάθος” spoiler της Θεοφανίας Παπαθωμά – Η αποκάλυψη της για το τελευταίο επεισόδιο

Ο χρόνος έχει αρχίσει ήδη να μετρά αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών, και ήδη γνωρίζουμε κάποιους από τους χαρακτήρες των οποίων το τέλος είναι δεδομένο. Ωστόσο οι αποκαλύψεις από τους ηθοποιούς δεν φαίνεται να σταματάνε ποτέ!

Η φωτογραφία του τελευταίου γυρίσματος στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που ανάρτησε εμφανώς συγκινημένη μαζί με όλες τις γυναίκες του χωριού στο καφενείο της η Βιολέτα ή αλλιώς Θεοφανία Παπαθωμά, κρύβει ένα μικρό αλλά ταυτόχρονα σημαντικό spoiler!

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά που πρόδωσε μια λεπτομέρεια
Η Θεοφανία Παπαθωμά ανάρτησε την φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σπίτι Προύσαλη επτά χρόνια μετά. Το τελευταίο γύρισμα στο χώρο αυτόν. Λουλούδια seventies». Στο τελευταίο επεισόδιο λοιπόν, καταλαβαίνουμε πως ο χρόνος μεταφέρεται 7 χρόνια μετά με την πτώση της δικτατορίας και το χωριό γιορτάζει!

Επομένως το μόνο που μένει είναι να δούμε τι συμβαίνει εκείνη την περίοδο και πως έχουν εξελιχθεί οι ζωές των ηρώων ελπίζοντας το καλύτερο…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theofania Papathoma_official (@theofaniapapathoma_official)

The post Άγριες Μέλισσες: Το “καταλάθος” spoiler της Θεοφανίας Παπαθωμά – Η αποκάλυψη της για το τελευταίο επεισόδιο first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.