Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Το ανατριχιαστικό φιλί πριν την εκτέλεση

Μία ανατριχιαστική σκηνή που θα κόψει την ανάσα. Ο Λάμπρος και η Ελένη θα βρεθούν ξανά, δίνοντας ένα φιλί γεμάτο πόνο και απόγνωση, στις Άγριες Μέλισσες. Τα άσχημα νέα φτάνουν στο Διαφάνι και ο Ζάχος αποφασίζει να βοηθήσει την αγαπημένη του Λενιώ.

Της υπόσχεται να την πάει στη Λέρο, για να δει τον σύζυγό της. Εκεί, ο Λάμπρος είναι ένα βήμα πριν οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα, με τις κατηγορίες να τον επιβαρύνουν σημαντικά.

Η Λενιώ τον αγκαλιάζει σφιχτά, με τον ίδιο να μη περιμένει αυτή την έκπληξη. Ο Ζάχος δείχνει πως είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για την Ελένη, με τον Λάμπρο να τον εμπιστεύεται τυφλά…

Το ανατριχιαστικό φιλί

Μία ανεπανάληπτη σκηνή θα μας χαρίσουν ο Λάμπρος και η Ελένη, με το φιλί τους αυτό να είναι από τα πιο δυνατά που έχουμε δει ως τώρα, στις Άγριες Μέλισσες. Η Λενιώ θα του δώσει κουράγιο και δύναμη, με την υπόσχεση πως θα τον βγάλει σύντομα από την εξορία.

Φτάνοντας στο Διαφάνι, μαθαίνει τα άσχημα νέα για τον σύζυγό της και πανικοβάλλεται. Μέσα της σκέφτεται πως ίσως ήταν η τελευταία φορά που τον είδε. Αμέσως, αναλαμβάνει δράση, με τις κινήσεις της να είναι πολύ επικίνδυνες.

Εμπιστεύεται μία γυναίκα, η οποία υπόσχεται να την βοηθήσει. Χωρίς σκέψη, η Ελένη αποκαλύπτει τις κινήσεις της, βάζοντας σε κίνδυνο τον εαυτό της. Η γυναίκα αυτή είναι έτοιμη να την προδώσει, να την καταστρέψει.

Στο μεταξύ, ο Ακύλας θορυβείται με την επίσκεψη της Ελένης στη Λέρο. Μάλιστα, υποψιάζεται πως η πρωταγωνίστρια γνωρίζει όλα όσα σχεδιάζει εναντίον της, με αποτέλεσμα να αλλάζει τακτική…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.