Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Τι φοβάται ο Κωνσταντής με τον σκηνοθέτη της Δρόσως;

Ένα νέο πρόσωπο θα δούμε να εισβάλλει σε λίγο καιρό στις Άγριες Μέλισσες που θα αναστατώσει την ζωή της Δρόσως και του Κωνσταντή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δάκη, ένας σκηνοθέτη ο οποίος θα βρεθεί στον δρόμο της Δρόσως κάνοντας την μια πολύ σοβαρή επαγγελματική πρόταση. Για ποιο λόγο όμως ο Κωνσταντής φοβάται πως ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δεν έχει έρθει για καλό στην ζωή της αγαπημένης του, στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Κωνσταντής εναντίον του Δάκη
Όπως όλα δείχνουν, η είσοδος του συγκεκριμένου ανθρώπου στην ζωή της Δρόσως θα φέρει ανακατατάξεις στο αγαπημένο ζευγάρι και οι συνέπειες μπορεί να αποβούν και μοιραίες, καθώς δεν είναι και λίγα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πριν καλά καλά παντρευτούν.

Ο Δάκης θα γοητευτεί αμέσως από την Δρόσω και από την εμφάνιση αλλά και από την καλλιτεχνική της φύση καθώς η φωνή της και οι υποκριτικές της δυνατότητες θα τον μαγέψουν. Έτσι αποφασίζει να την κάνει πρωταγωνίστρια στην νέα του ταινία. Η πρόταση γίνεται αμέσως αποδεκτή από την Δρόσω, η οποία ενθουσιάζεται ακούγοντας τον.

Αντιθέτως, ο Κωνσταντής έχει τις αμφιβολίες του για το ποιόν αυτού του σκηνοθέτη αλλά και το περιεχόμενο της ταινίας στην οποία η Δρόσω θα πρωταγωνιστήσει στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κωνσταντής παροτρύνει την Δρόσω να μην κάνει αυτό το βήμα και γιατί φοβάται για την ίδια αλλά και για το πως θα εξελιχθεί η σχέση της με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.