Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Τα πρώτα λεπτά της μεγάλης πρεμιέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Πρωινό ANT1 εξασφάλισε κάποιες σκηνές από το πρώτο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, με τους τηλεθεατές να παίρνουν μία μικρή γεύση, από όσα έρχονται στην αγαπημένη μας σειρά.

Το πρώτο πλάνο ξεκινάει απεικονίζοντας την μπουάτ του Κωνσταντή και του Νικηφόρου στη Λάρισα. Η “Πανδώρα” είναι το νυχτερινό κέντρο που έχουν στο όνομά τους οι δύο Σεβαστοί. Ο Κωνσταντής φαίνεται να έχει χάσει το νόημα της ζωής, παραδομένος στο αλκοόλ και στο ξενύχτι.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Όλα αυτά, το βράδυ της 21ης Απριλίου, το 1967. Τα πάντα κυλούν ευχάριστα. Οι πελάτες πίνουν το ποτό τους, απολαμβάνουν τη νύχτα τους… Μέχρι στρατιωτικοί να μπουν μέσα στην πόλη, συλλαμβάνοντας άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο Πρωινό


Στο Πρωινό ANT1 βρέθηκε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, συζητώντας για το πρώτο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια στο θέατρο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ιστορία αυτή θα είναι πολύ διαφορετική, από όσες έχουμε δει.

Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Σεβαστός θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, με τον Ακύλα Μεγαρίτη να τον κυνηγάει. Σύντομα θα διαπιστώσει πως είναι στη λίστα με όσους καταζητούνται.

Μαζί με τον Προκόπη και τον Μπάμπη θα προσπαθήσουν να φύγουν στο βουνό, για να σωθούν. Το μαρτύριο θα ξεκινήσει για τον πρωταγωνιστή, αλλά και για την Ελένη Σταμίρη, η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Όλα αλλάζουν στο Διαφάνι. Ο τρόμος διαγράφεται στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών. Ποιοι θα τα καταφέρουν;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.