Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: “Πρόσεχε! Θα τον σκοτώσει ο Ακύλας” – Η Ζωή πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη

Παρασυρόμενοι από το πάθος τους στις Άγριες Μέλισσες, ο έρωτας του Μπάμπη και της Κορίνας γίνεται αντιληπτός από τη Ζωή και εκείνη ξεκινάει έναν αγώνα δρόμου να προστατεύσει την κόρη της από τη μανία του Ακύλα.

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα!!!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μετά τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία των «Αβάντων» από τον Βαρουξή, ο Μελέτης τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί σπεύδουν οι δικοί του άνθρωποι, όπως ο Δούκας με τη Μυρσίνη και η Κορίνα. Η τελευταία, παρά το γεγονός ότι πλέον έχει συνάψει ερωτικό δεσμό με τον Μπάμπη, δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται για τον άντρα που παντρεύτηκε και που κάποτε ερωτεύτηκε.

Ευτυχώς, ο σοβαρός τραυματισμός του Μελέτη ξεπεράστηκε γρήγορα και ο ίδιος επιστρέφει στο σπίτι, όπου ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του απέναντι σε Ζωή και Αιμιλία για την Κορίνα και καταλήγουν σε μια σιωπηλή συμφωνία μεταξύ τους: «Θα είμαι εντάξει απέναντι στην Κορίνα όσον αφορά το διαζύγιό μας. Θέλω να είναι ευτυχισμένη και μαζί μου δεν θα είναι ποτέ. Γι’ αυτό και το καλύτερο για όλους μας είναι να χωρίσουμε», τους λέει.

Λίγες μέρες αργότερα η Κορίνα ανακοινώνει στον Ακύλα τον χωρισμό της με τον Μελέτη, ο οποίος φεύγει από το σπίτι, και εκείνος γίνεται έξαλλος θεωρώντας πως ένα διαζύγιο στην οικογένειά του θα είναι «ντροπή». Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να ελευθερωθεί από τη δυστυχία που ζει με τον Μελέτη και να ξεκινήσει από την αρχή τη ζωή της με τον Μπάμπη.

Ομως πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό όταν ο Ακύλας δεν θέλει να βλέπει μπροστά του κανέναν αντιστασιακό ή Διαφανιώτη ή ακόμα χειρότερα έναν Βαμβακά;

Η Ζωή στις Άγριες Μέλισσες πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη

Στο μεταξύ, τα κρυφά ραντεβού ανάμεσα σε Κορίνα και Μπάμπη συνεχίζονται, μέχρι που μια μέρα η Ζωή τούς πιάνει στα πράσα να φιλιούνται. Σοκάρεται και δεν ξέρει τι να κάνει! Το μόνο που ξέρει είναι πως το νεαρό ζευγάρι κινδυνεύει. Και αυτή τη φορά, παρά τις αντιρρήσεις της Κορίνας, η Ζωή είναι αποφασισμένη να τους ανοίξει τα μάτια για το ποιόν του πατέρα της:

«Σας είδα με τον Μπάμπη», της λέει και η Κορίνα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. «Εχεις σκεφτεί τι θα γίνει αν το μάθει ο Μελέτης ή ο πατέρας σου;», τη ρωτάει και η μικρή αντιδράει: «Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής, που κεράτωνες τον πατέρα μου όσο ήταν στη φυλακή;». Η Ζωή προσπαθεί να την προσεγγίσει με το καλό: «Μην την πας εκεί την κουβέντα, Κορίνα, και για μία φορά έστω άκουσε αυτά που σου λέω! Θα τον σκοτώσει ο πατέρας σου αν το μάθει κι εσένα θα σε τιμωρήσει, όση αδυναμία κι αν σου έχει! Δεν έχεις ιδέα για τι είναι
ικανός ο πατέρας σου! Πρόσεχε!». Η Κορίνα δείχνει να μην τη νοιάζει, αλλά επηρεάζεται από τα λόγια της μητέρας της και του Μπάμπη, όταν του αποκαλύπτει τα όσα έγιναν με τη Ζωή κι αρχίζει πλέον να αμφιβάλλει για τον Ακύλα!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.