Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Άγριες Μέλισσες: Ο λόγος διαστροφής του Βόσκαρη – Η πλάνη ενός φόνου


Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Ο Μάνος Βόσκαρης θα έρθει αντιμέτωπος με μία μεγάλη αλήθεια, σχετικά με το παρελθόν του, η οποία θα σοκάρει, τόσο τον ίδιο, όσο και τους τηλεθεατές.

Όπως εξομολογήθηκε ο πρωταγωνιστής στην Σοφούλα, ο ίδιος γεννήθηκε σε ίδρυμα, καθώς η μητέρα του σκότωσε με φρικτό τρόπο τον άντρα της. Ο φόνος αυτός είχε ως αποτέλεσμα, ο Βόσκαρης να μη γνωρίσει ποτέ ποιος ήταν ο πατέρας του, στις Άγριες Μέλισσες.

Το μίσος του για τις γυναίκες πηγάζει έντονα από το μίσος που είχε για την μητέρα του, ως παιδί. Αυτό, όμως, που δεν ξέρει ο Μάνος Βόσκαρης, είναι ο πραγματικός λόγος, για τον οποίο πέθανε ο πατέρας του. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Ο φόνος που σημάδεψε τον Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες – Η απουσία του πατέρα του
Όπως θα γίνει γνωστό στα επόμενα επεισόδια, ο Μάνος Βόσκαρης βασιζόταν σε έναν φόνο που δε διαπράχθηκε ποτέ. Όπως αποδεικνύεται, ένοχος για αυτή την φρικτή πράξη, δεν ήταν τελικά η μητέρα του πρωταγωνιστή. Για μία ακόμη φορά, οι Σεβαστοί έβαλαν το χέρι τους και άσκησαν αυθαίρετα τη δύναμή τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ο πατέρας του Δούκα Σεβαστού είναι ο άνθρωπος, ο οποίος σκότωσε τον πατέρα του Βόσκαρη. Προκειμένου να μη μπει ο ίδιος στην φυλακή, οδήγησε την μητέρα του πρωταγωνιστή και πήρε στην προστασία του το παιδί. Για αυτό το λόγο, οι Σεβαστοί με τον Βόσκαρη έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Είναι γεγονός, πως Μάνος Βόσκαρης δε γνωρίζει τίποτα από όλα αυτά. Όταν μάθει την αλήθεια, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Ο λόγος που φέρεται τόσο απάνθρωπα είναι γιατί για πολλά χρόνια μισούσε την ίδια του την μητέρα, για κάτι που εκείνη δε διέπραξε ποτέ. Βέβαια, αυτό δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τις πράξεις του. Πράξεις τις οποίες και θα πληρώσει όταν έρθει η στιγμή της κάθαρσης για την Λενιώ.

Ένας φόνος που έγινε από άλλο άτομο και ένας πατέρας που δεν εμφανίστηκε ποτέ, θα είναι οι λόγοι που ο Βόσκαρης θα αποδυναμωθεί ψυχολογικά, στις Άγριες Μέλισσες. Άλλη μια αποκάλυψη θα έρθει σύντομα στο φως, για την πραγματική του σχέση με τον Δούκα. Στον ρόλο του πατέρα των Σεβαστών, θα δούμε τον Τάσο Χαλκιά.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...