Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης δέχεται φρικτά βασανιστήρια στο στρατό

Ησυχία δεν θα βρει όπως φαίνεται ο Λευτέρης στις Άγριες Μέλισσες και ειδικά στα επόμενα επεισόδια τα οποία θα είναι όπως όλα δείχνουν καθοριστικά για τον ρόλο του στην σειρά.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Λευτέρης βρίσκεται στο στρατό μετά από εντολή του πατέρα του, Ακύλα Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες. Πως θα βιώσει ο Λευτέρης όμως την στρατιωτική του θητεία;

Ο εφιάλτης για τον Λευτέρη ξεκινά
Μετά την αποκάλυψη πως ο Λευτέρης είναι ομοφυλόφιλος στις Άγριες Μέλισσες, ο πατέρας του, Ακύλας δίνει εντολή να μπει και να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την στρατιωτική του θητεία. Και ο Λευτέρης αλλά και η μητέρα του, Ζωή γνωρίζουν πολύ καλά πως πίσω από αυτό κρύβεται ο πατέρας του αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Ο Λευτέρης παρουσιάζεται στο στρατό και ο εφιάλτης του ξεκινά. Τα βασανιστήρια τα οποία θα δεχθεί από τα υπόλοιπα αγόρια που βρίσκονται εκεί μέσα θα είναι πολλά και ο ίδιος θα υποφέρει βιώνοντας έναν εφιάλτη χωρίς τελειωμό. Ο ίδιος μετά από λίγο καιρό θα επιστρέψει στο Διαφάνι και όλοι καταλαβαίνουν πως είναι διαφορετικός. Ο χαρακτήρας του μέσα στο στρατό έχει αλλοιωθεί και όλοι προσπαθούν να μάθουν τον λόγο.

Τότε, η μητέρα του, Ζωή, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της στις Άγριες Μέλισσες και ο Λευτέρης της ομολογεί τα πάντα όσο αναφορά τα βασανιστήρια που υπέστη στο στρατό. Οι εξελίξεις μετά από αυτή την αποκάλυψη θα πάρουν άλλη τροπή καθώς η Ζωή κάνει στην άκρη τα πάντα και στρέφεται στον Ακύλα δείχνοντας τον και το άλλο της πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.