Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας σχεδιάζει την εξόντωση του Νικηφόρου

Μετά την τελευταία πρόταση που έκανε ο Νικηφόρος, Κωνσταντής και Δούκας έπεσαν από τα σύννεφα, στις Άγριες Μέλισσες. Αποφασισμένος να πάει κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Νικηφόρος προτείνει να παραχωρήσει το μεγάλο μερίδιό του από τον συνεταιρισμό, στον αδελφό του. Αυτό θα εξοργίσει τον πατέρα τους, με την κατάσταση να βγαίνει ξανά εκτός ελέγχου.

Στο μεταξύ, η Μυρσίνη πλησιάζει απελπισμένη την Ασημίνα, ζητώντας της βοήθεια. Η Ασημίνα, όμως, έρχεται ξανά κοντά με τον Νικηφόρο, με εκείνον να την προσεγγίζει ως σύμμαχο, εκφράζοντάς της όλα του τα σχέδια για τον συνεταιρισμό και την καταστροφή του Δούκα. Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής και η Δρόσω έρχονται όλο και πιο κοντά, με το ειδύλλιο να ζωντανεύει ξανά.

Μόνο που δε φουντώνει μόνον ο δικός τους έρωτας. Ο Μελέτης έχει ελπίδες για την Πηνελόπη και την πλησιάζει. Οι δυο τους δε μπορούν να συγκρατήσουν το πάθος τους. Έτσι, ο έρωτάς τους έρχεται ξανά στην επιφάνεια στο σπίτι των Σεβαστών. Όσο ο Δούκας προσπαθεί να βρει μια λύση, Νικηφόρος Κωνσταντής και Πηνελόπη του έχουν γυρίσει την πλάτη, στις Άγριες Μέλισσες.

Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο, όμως, η χαρά τους δε θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες. Ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν οι δυο τους, ανατρέποντας τα πάντα. Τί θα δούμε απόψε στην αγαπημένη μας σειρά;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...